Terug naar iTip: Afspeellijsten maken met Netflix Flixtape
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Afspeellijsten maken met Netflix Flixtape

Door Laura Grootaarts20 juli 2016 16:412 min. leestijd0

Afspeellijsten maken met Netflix kon tot nu toe niet echt. Natuurlijk kun je alle films, series en documentaires die je ooit nog wilt zien toevoegen aan ‘Mijn Lijst’. Maar dat is dan een onoverzichtelijke vergaarbak van álles. Je kunt die lijst niet opsplitsen in lijsten voor verschillende gelegenheden of de volgorde aanpassen. Delen met vrienden? Kan ook niet. Maar sinds dit weekend is er Netflix Flixtape. Met een knipoog naar de mixtapes van vroeger!

Afspeellijsten met een thema

Met Flixtape kun je korte afspeellijsten maken rondom een bepaald thema. Hiervoor ga je naar flixtape.netflix.com en typ je (in het Engels) een titel in voor je Flixtape. Netflix geeft vervolgens zelf suggesties van films die passen bij je keuze. De Flixtape die gegenereerd wordt, kun je vervolgens zelf helemaal aanpassen. Flixtapes zijn kort: je kunt er maximaal zes films in kwijt. Het moet natuurlijk wel in een weekend te bingen zijn.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Deel je Flixtape met anderen

Een leuk extraatje van Flixtape is dat je je afspeellijst kunt delen via Twitter, Facebook of een persoonlijk bericht. De mensen die je lijstje zien, kunnen zo doorklikken of -tikken naar de betreffende films – daarvoor moeten ze natuurlijk wel een Netflix-abo hebben. Momenteel is de content gebaseerd op het Amerikaanse Netflix-aanbod. Check dus even of de films die je toevoegt ook echt in Nederland te zien zijn.

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar