Terug naar Grote bestanden versturen met WeTransfer.com
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

Grote bestanden versturen met WeTransfer.com

Door Redactie iCreate24 juni 2011 11:082 min. leestijd8

Wil je gratis een of meer bestanden versturen tot een grootte van 2 GB? Dat doe je razendsnel met WeTransfer, een dienst van Hollandse bodem.

WeTransfer heeft goed gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid en de laagdrempelige diensten van Apple. Bij WeTransfer hoef je je niet te registreren en kun je gratis meerdere bestanden versturen naar maximaal twintig ontvangers tegelijk. Wat voor bestanden je wilt versturen maakt niet uit, als ze bij elkaar maar niet groter zijn dan 2 GB.

Zit er dan geen addertje onder het gras? WeTransfer moet natuurlijk wel ergens geld verdienen om uit de kosten te komen. Daarom zie je diverse – mooi vormgegeven – advertenties op de achtergrond. Je hoeft echter geen irritante pop-ups te verwachten, want daar heeft het bedrijf zelf ook een broertje dood aan. De advertenties op WeTransfer.com zijn beter te vergelijken met wallpapers. Daarnaast biedt WeTransfer een betaalde ‘Plus’-dienst.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

1 Kies bestand(en)

WeTransfer stap 1Ga naar www.wetransfer.com. Klik op ‘Skip’ bij de melding over WeTransfer Plus en accepteer de voorwaarden. Je kunt nu een of meerdere bestanden toevoegen met de knop ‘Voeg bestanden toe’.


2 E-mail of downloadlink

WeTransfer stap 2Als je de downloadlink op een andere manier wilt delen dan via e-mail, klik dan op het icoontje linksonder. Je kunt nu kiezen voor ‘Email’ of ‘Link’. Als je voor een downloadlink kiest, vervalt automatisch de mogelijkheid om te e-mailen.


3 Ontvanger(s)

WeTransfer stap 3Voer nu het e-mailadres van de ontvanger(s) in. Je kunt er maximaal twintig invoeren, gescheiden door een spatie. Je krijgt na elke download een ontvangstbevestiging.


4 Eigen adres

WeTransfer stap 4Voer onder het adres van de ontvanger(s) je eigen e-mailadres in. Dit is nodig om je een ontvangstbevestiging te sturen als iemand de downloadlink heeft gebruikt. Zelf krijg je ook een downloadlink.


5. Bericht

WeTransfer stap 5Je kunt de ontvanger(s) een e-mail sturen met de aankondiging dat er eenWeTransfer-link aankomt. Maar je kunt ook direct een kort bericht invoeren dat uitleg geeft bij de link.


6. Verzenden

WeTransfer stap 6Je hebt nu alle benodigde informatie ingevoerd. Druk op ‘Transfer’ om de bestanden te uploaden en de downloadlink te verzenden. Je ziet hoe lang het uploaden duurt. Indien je voor een downloadlink hebt gekozen, verschijnt de link automatisch na het uploaden.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

8
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
macmac
Lezer
macmac

Ik gebruik WeTransfer al een ruime poos en heb mede de delen dat dit handig in gebruik is en tevens snel gegevens te versturen. Ik gebruik het dagelijks.

Jan
Lezer
Jan

De melding verschijnt dat je flash niet goed is. Je kunt in safari gewoon op ok drukken om te laden. Dat venstertje gaat weg en je kunt keurig bestanden versturen. Je krijgt keurig bericht als de ontvanger alles opgehaald heeft. De houdbaarheid is niet erg lang, maw na 2 weken niet opgehaald? Dan foetsie……

Ton
Lezer
Ton

Thuis geweldige oplossing om grotere bestande te sturen.

Op de zaak heb ik problemen met we transfer om e.e.a. te verzenden op mijn Mac. Ontvangen niet.
Zou dit aan de firewall van de zaak kunnen liggen!?

gr, ton

fab
Lezer
fab

Ik krijg de e-mailadressen niet ingevuld als ik het @ teken in het adres typ kan ik niets meer verder typen iemand die me kan helpen? Alvast bedankt

Monique
Lezer
Monique

Gisteren ca. 100 foto’s verstuurd via WeTransfer 356 MB, het verzenden duurde 3 uur. Was het bestand te groot of mijn internetverbinding te traag?

Ed Bergman
Lezer
Ed Bergman

Als ik de ontvangen bestanden wil openen op mijn Ipad dan moet ik adobe instaleren ?????
is er een andere oplossing

Sjoukje
Lezer
Sjoukje

Ik probeer een AVCHD bestand te versturen ter grootte van 1.079.616 KB.
WeTransfer zegt er 60 minuten over te doen.
Is dit normaal? Of is er iets met mijn bestand?

Jelle Mol
Lezer
Jelle Mol

Hallo Sjoukje, 1.079.616 KB is meer dan 1 GB (1000 KB = 1 MB en 1000 MB = 1 GB) dus dat je daar een uur over doet is niet heel vreemd.