Terug naar De 8 beste Apple-tips van mei
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

De 8 beste Apple-tips van mei

Door Laura Grootaarts31 mei 2016 11:093 min. leestijd0

De redactie van iCreate werkt dagelijks met Macs en iOS-apparaten en kent veel tips en trucs. Op icreatemagazine.nl verschijnen regelmatig nieuwe en handige tips. Dit zijn de 8 beste van de maand mei!

1. Plus size iPhone? Zo bedien je hem met één hand

iPhone met een hand bedienen

Hartstikke mooi, zo’n iPhone met een groot scherm, maar misschien is hij te groot om met één hand te typen. Wij hebben een paar handige trucjes voor je op een rij gezet, die je helpen om je iPhone beter onder de duim te houden.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Lees de tip

2. 30 gratis creatieve filters voor Foto’s!

Filters voor foto's

Foto’s voor de Mac bevat standaard acht filters waarmee je je foto’s kunt verfraaien. Wij hebben een gratis app voor je ontdekt die tientallen gratis filters toevoegt aan het programma. Hoe je die extensies installeert?

Lees de tip

3. Geheime stappenteller op de iPhone gebruiken

Stappenteller

Niet iedereen weet hem te vinden: de stappenteller op de iPhone. Wat ons betreft is het dé reden om de app Gezondheid dagelijks even te openen. Haal jij de 10.000 stappen per dag? En hoeveel kilometer heb je daarmee in de benen?

Lees de tip

4. Zet het oude Instagram-icoon terug op je iPhone

Instagram: oud en nieuw

Deze maand kwam Instagram met een compleet nieuw en modern ontwerp, waaronder een nieuw kleurig app-icoon. Niet iedereen is even enthousiast over het nieuwe icoon. Maar gelukkig is het helemaal niet nodig om afscheid te nemen van het nostalgische Polaroid-cameraatje.

Lees de tip

5. Netflix kijkgeschiedenis inzien en wissen

Netflix kijkgeschiedenis

Netflix houdt bij waar je allemaal naar kijkt. Vanaf dag één van je abonnement worden alle series, documentaires en films die je ooit bekeken hebt, geregistreerd. Best confronterend, dat complete overzicht. Hoezo verslaafd? Zo bekijk je het overzicht (en verwijder je titels uit de lijst, mocht je je ervoor schamen).

Lees de tip

6. Noise-cancelling op de iPhone met een app

Hear Noise Cancelling

Noise-cancelling, daar moet je toch zo’n dure koptelefoon voor kopen? Nee hoor, in de App Store is een gratis app te vinden die het effect nabootst. Alles wat je nodig hebt? De oordopjes die gewoon al bij je iPhone zitten!

Lees de tip

7. iPhone-verslaving? Probeer deze simpele truc!

iPhone grijstinten

Heb jij altijd en overal je iPhone bij de hand? Op het terras, op de fiets, op het toilet en tijdens een ‘gezellig’ etentje? Tijd om daar iets tegen te doen. Met deze tip wordt je iPhone op slag een stuk minder aantrekkelijk.

Lees de tip

8. Handige tips voor Safari op de Mac

safari

Safari lijkt op het eerste gezicht een rechttoe rechtaan webbrowser. Niks spannends, het programma doet wat het moet doen. Maar als je even verder kijkt, vind je in Safari heel veel handigheidjes die je gebruikerservaring weer net even wat fijner maken. Wij hebben 9 Safari-tips voor je op een rij gezet, doe er je voordeel mee!

Lees de tip

Dit zijn 8 van de tips die de afgelopen maand online zetten. Bekijk ook ons complete overzicht met tips en workshops om het beste uit je Mac, iPhone of iPad te halen. Nóg meer tips vind je in iCreate Magazine.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar