Terug naar De 6 beste Apple-tips van juni
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

De 6 beste Apple-tips van juni

Door Laura Grootaarts30 juni 2016 08:522 min. leestijd0

De redactie van iCreate werkt dagelijks met Macs en iOS-apparaten en kent veel tips en trucs. Op icreatemagazine.nl verschijnen regelmatig nieuwe en handige tips. Dit zijn de 6 beste van de maand juni!

1. Ontdek of jouw Mac macOS Sierra ondersteunt

macbookpro_nieuw

Apple heeft tijdens de keynote afgelopen maand macOS Sierra aangekondigd. Het nieuwe besturingssysteem voor de Mac verschijnt dit najaar en dan kun je gratis updaten. Maar kan jouw Mac deze update wel aan, of is-ie inmiddels te oud?

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Lees de tip

2. Gebruik de bureaubladachtergrond van macOS Sierra

Sierra-achtergrond op El Capitan

Kun je niet wachten tot macOS Sierra verschijnt? Voor de officiële wallpaper hoef je in ieder geval geen geduld te hebben, want die kun je nu al downloaden voor je Mac.

Lees de tip

3. Album-illustraties toevoegen in iTunes 12.4

Album-illustraties ophalen in iTunes 12.4

iTunes heeft onlangs een grote update ondergaan, en sommige functies zitten nu op andere plekken dan je misschien verwacht. Zo kun je nog steeds Album-illustraties toevoegen, maar is het even zoeken naar waar de functie dit keer verstopt zit.

Lees de tip

4. Gratis VPN op iPhone en iPad met Opera VPN

Opera VPN op iPhone

Even een stream volgen op de website van een Engelse of Amerikaanse omroep zit er vaak niet in; je stuit dan op blokkades. Met VPN omzeil je deze regio-blokkades en wordt het internet een heel stuk grenzelozer. De app Opera VPN is wat dit betreft een uitkomst.

Lees de tip

5. Tour de France 2016 volgen op iPhone en iPad

Tour de France 2016 volgen

Het liefst zitten we uren aan de buis gekluisterd om alle etappes van begin tot eind te zien. Maar dat is voor de meeste mensen niet altijd mogelijk. Via diverse apps voor de iPad en iPhone blijf je toch op de hoogte van het wel en wee van het peloton.

Lees de tip

6. Tabbladen in Finder

Tabbladen in Finder

Hoeveel tabbladen heb jij momenteel geopend in Safari? Surfen zonder tabs, dat kunnen we ons bijna niet meer voorstellen. Wist je dat je op ongeveer dezelfde manier ook tabs kunt gebruiken in Finder – en dat in de toekomst praktisch álle programma’s dit kunnen?

Lees de tip

Dit zijn 6 van de tips die we de afgelopen maand online zetten. Bekijk ook ons complete overzicht met tips en workshops om het beste uit je Mac, iPhone of iPad te halen. Nóg meer tips vind je in iCreate Magazine.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar