Terug naar De 7 beste Apple-tips van december
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

De 7 beste Apple-tips van december

Door Laura Grootaarts2 januari 2017 12:112 min. leestijd0

De redactie van iCreate werkt dagelijks met Macs en iOS-apparaten en kent veel tips en trucs. Op icreatemagazine.nl verschijnen regelmatig nieuwe en handige tips. Dit zijn de 7 beste van de maand december.

1. Nieuwjaarswensen 2017 – verstuur je bericht met vuurwerk!

nieuwjaarswensen 2017 met vuurwerk

De eerste werkdag na oud op nieuw is misschien wel de meest irritante dag op kantoor van het jaar. Wij veinzen vandaag een koortslip/verkoudheid die we natuurlijk niet op onze lieftallige collega’s over willen brengen. Je nieuwjaarswens overbrengen via iMessage is een stuk aangenamer. Krijg je er direct vuurwerk bij!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

2. Zet Flitsmeister op vol-automatisch

Flitsmeister

Flitsmeister helpt je ongetwijfeld met het binnen de perken houden van verkeersboetes. Recent heeft deze onmisbare app een update gekregen, waardoor de kans om geflitst te worden nog verder afneemt. Hoe het werkt?

Lees de tip

3. FAQ’s over Pages

Aantal woorden

Pages is een fantastische tekstverwerker en veel functies spreken voor zich. Maar soms denk je, hoe vind ik nou die ene functie terug van Word. Hoe voeg je bijvoorbeeld paginunummers in, of voetnoten? Hoe kun je je wijzigingen bijhouden? Wij hebben 9 veelgestelde vragen voor je op een rij gezet.

Lees de tip

4. Een foto maken terwijl je filmt

Tegelijk filmen en fotograferen

Ben je net een video aan het maken met je iPhone, doet zich net hét fotomoment van het jaar voor. Gelukkig kun je terwijl je aan het filmen bent ook gewoon een foto maken.

 

5. Gebruik de nieuwe Dropbox-functies

dropbox

Via iCloud kun je altijd en overal bij al je bestanden, toch blijven we ondertussen ook nog altijd fan van de cloud-dienst Dropbox. Die heeft een paar fijne nieuwe functies gekregen die je absoluut niet mag missen.

Lees de tip

6. Controleer of je iPhone 6s in aanmerking komt voor een nieuwe accu

iPhone 6s kopen

Sommige iPhone 6s-modellen hebben problemen met de accu. De telefoon stopt ermee, terwijl enkele ogenblikken daarvoor het batterij-icoontje nog vol op groen stond. Apple roept de betreffende iPhones terug. Komt jouw 6s in aanmerking voor een gratis reparatie?

Lees de tip

7. Nieuwe pagina in Pages invoegen

Pages icon

Ben je een tekst aan het typen en wil je die vervolgen op de volgende pagina? Dan kun je natuurlijk net zolang op de enter-toets duwen totdat je daar bent aanbeland. Maar dat is zeker niet de meest efficiënte manier.

Lees de tip

Meer tips, workshops en reviews? Daarvoor lees je iCreate 84!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar