Terug naar De 7 beste Apple-tips van augustus
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

De 7 beste Apple-tips van augustus

Door Laura Grootaarts31 augustus 2016 13:593 min. leestijd0

De redactie van iCreate werkt dagelijks met Macs en iOS-apparaten en kent veel tips en trucs. Op icreatemagazine.nl verschijnen regelmatig nieuwe en handige tips. Dit zijn de 7 beste van de maand augustus!

1. Nu al aan de slag met iOS 10

Thuisscherm iOS 10

iOS 10 verschijnt in de loop van september. Wil je niet meer langer wachten? Dan kun je ook de bèta-versie van het nieuwe besturingssysteem alvast op je iPhone, iPad of iPod touch zetten om alle nieuwe functies al uit te proberen. Wij leggen je uit hoe het werkt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Lees de tip

2. Voorkom dat WhatsApp je gegevens deelt met Facebook

WhatsApp VoorwaardenJe kon erop wachten: WhatsApp gaat je gegevens voortaan delen met Facebook. Zogenaamd om je betere advertenties en vriendsuggesties te kunnen tonen. Vind je het Big Brother-gehalte iets te hoog? Dan kun je er gelukkig de rem op trekken.

Lees de tip

3. Zo stel je de nieuwe nachtmodus van Twitter in

Nachtmodus Twitter

Goed nieuws voor nachtuilen: de nieuwe nachtmodus in de Twitter-app voor iOS. Letters worden licht, de achtergrond juist donker en dat is in de avonduren een stuk prettiger lezen. Hoe je het instelt?

Lees de tip

4. Handige cloud-apps voor Mac en iPhone

cloud

Bij ons roepen usb-stickies alleen nog maar nostalgische gevoelens op, net zoals diskettes, Raiders en de gulden. Alles staat tegenwoordig in The Cloud. Ben jij ook zo in de wolken met cloudopslag? Maak kennis met onze drie favoriete diensten van dit moment.

Lees de tip

5. Valuta-tekens typen

Valuta-tekens typen iPhone

Het euro-teken weten de meeste mensen nog wel te vinden op het iOS-toetsenbordje. Maar wat nu als je iets wilt weergeven in dollars of ponden, bijvoorbeeld in een reisverslag? Hier zitten de verschillende valuta-tekens verstopt.

Lees de tip

6. Veelbezochte internetpagina’s verwijderen op iPhone of iPad

Veelbezochte pagina Safari verwijderen

Safari op de iPhone of iPad toont als suggesties de webpagina’s die je het vaakst hebt bezocht. Maar zoals met alles is dit overzicht voor sommige mensen juist niet prettig. We hebben allemaal onze zwakheden tenslotte. Wil je van deze pagina’s af? Dat kan!

Lees de tip

7. Niet storen op de Mac met slechts één klik inschakelen

Niet Storen op de mac

Pushberichten op de Mac houden je op de hoogte van van alles en nog wat, maar soms zit je daar echt niet op te wachten. Gelukkig kun je je Mac met slechts één klik het zwijgen opleggen.

Lees de tip

Bonus-tip: meld je aan voor de nieuwsbrief

Vind je dit soort tips superhandig? En wil je op de hoogte blijven van het belangrijkste Apple-nieuws, bijvoorbeeld volgende week rondom de keynote? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Direct aanmelden

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar