Terug naar De 5 leukste complicaties op de Apple Watch
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

De 5 leukste complicaties op de Apple Watch

Door Daan Jeuken27 oktober 2016 10:452 min. leestijd3

De Apple Watch staat de laatste maanden weer volop in de belangstelling. Er is een nieuwe versie uit – de Apple Watch Series 2 – die ingebouwde GPS heeft en waterdicht is. Bovendien is het nieuwe besturingssysteem uit, watchOS 3. Dat zorgt ervoor dat zelfs de allereerste Apple Watch sneller en fijner werkt dan ooit tevoren.

Complicaties op de Apple Watch

Met watchOS 3 zijn de mogelijkheden voor wat betreft de wijzerplaten flink uitgebreid. Zo zijn er meer mogelijkheden met complicaties. ‘Complicaties’, we horen het je denken, dat klinkt als iets vervelends, maar op een horloge geven ze snel toegang tot extra gegevens. Ze tonen snelle info van apps, zoals de temperatuur of agenda – eigenlijk zijn het alle gegevens buiten de weergave van de tijd om.

Het verschilt per wijzerplaat hoeveel en welke opties je hebt, maar het belangrijkste is dat er meer opties zijn dan voorheen. Zelfs de XL wijzerplaat die voorheen alleen de tijd weergaf, heeft nu een plekje vrij voor een complicatie. Zowel Apple als externe ontwikkelaars kunnen complicaties voor de Apple Watch ontwerpen. Dit zijn volgens ons de leukste:

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

• En ontvang €100,- éxtra inruilwaarde
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Apple Watch complicaties1. iTranslate

Op vakantie in het buitenland? Via iTranslate weet je razendsnel wat je leest of hoort.

2. Muziek

Vooral leuk in combinatie met Apple Music: word je verrast door een leuk nummer, dan zie je direct welk liedje het is. Maar ook met eigen muziek is dit de snelste manier om een plaatje te draaien.

3. Cardiogram

De hartslag-complicatie van Apple toont alleen een hartje. Installeer de app Cardiogram en je ziet ook je huidige hartslag op de Apple Watch.

4. Onefootball

Zondagmiddag 14.30 uur, je favoriete club speelt, maar je niet kunt kijken. De complicatie van Onefootball brengt je direct bij de tussenstand.

5. AquaUp

De Watch houdt je op de hoogte van je calorieën, stappen en inspanning, maar voldoende water drinken is ook belangrijk. AquaUp stimuleert je om dagelijks nog een ring vol te krijgen.

Meer weten over watchOS 3?

In iCreate 82 lees je alles over het nieuwe besturingssysteem. Ook vind je in deze uitgave een uitgebreide review van de nieuwe Apple Watch Series 2. iCreate 82 ligt nu in de winkels en is verkrijgbaar in onze webshop!

iCreate 82

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Daan Jeuken

Voormalig Brand Manager iCreate. Maar kan het toch niet laten om zo nu en dan over Apple te blijven schrijven.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Toiletborstel
Lezer
Toiletborstel

Leuk artikel, dank voor het delen! Mijn AWS2 moet nog binnenkomen, nog even geduld 🙂

Laura Grootaarts
Lezer
Laura Grootaarts

Leuk! Welke heb je gekozen? Vanaf vandaag is ook de Nike+-editie verkrijgbaar …

Toiletborstel
Lezer
Toiletborstel

Ik heb voor de RVS met een bruin leren band gekozen. Heb ook nog los een wit sportbandje besteld 🙂 Leer lijkt me niet echt handig met het hardlopen, die Nike versie is daar top voor, maar ik vind die bandjes iets te opzichtig… Wel leuk dat je daar kennelijk een extra app bij krijgt, maar die heeft geen RVS versie, dat aluminium krast denk ik nogal snel!