Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
reviews Apps

Tour de France 2015 live volgen met deze gratis apps

Auteur: iCreate
0 reacties
Tour de France


Lees verder na de advertentie

De Grand Départ van Le Tour de France 2015 in Nederland zit er alweer op, maar de komende drie weken zal er nog genoeg spektakel tijdens deze wielerwedstrijd te zien zijn. Met deze gratis apps voor de iPhone en iPad blijf je altijd en overal op de hoogte van de Ronde van Frankrijk 2015.

NOS: Tour de France 2015 live kijken

De NOS-app (iPhone en iPad) heeft al vaker onze lijstjes gehaald tijdens sportevenementen en dat is niet zonder reden. Via NOS kun je live de Tour de France volgen inclusief commentaar, video’s en een liveblog. Veeg in de app tijdens een etappe naar links om de live uitzending te bekijken, maar let er wel op dat streaming behoorlijk wat data kan kosten.

Officiële Tour de France-app

De officiële app (iPhone en iPad) bevat eigenlijk alle informatie die je nodig hebt: de etappes met interactieve kaarten, het klassement, de teams, de route, foto’s, video’s en interviews. Tijdens de race kun je de renners volgen via gps. Het is misschien niet altijd even overzichtelijk weergegeven, maar de compleetheid van de app maakt een heleboel goed.

CyclingNews Tour Tracker

Nog zo’n schat aan informatie: CyclingNews Tour Tracker (iPhone en iPad). Ook deze app bevat ranglijsten, etappekaarten en informatie over de renners, maar dan wel wat overzichtelijker vormgegeven dan in de officiële app. De Tour Tracker beschikt ook over een liveblog met commentaar en gps-tracking. Leuk gedaan, maar na de proefperiode van drie dagen kost de toegang tot het liveblog eenmalig € 1,99. Via deze app kun je overigens ook de Ronde van Italië en van Spanje volgen.


kooptip