Terug naar Tour de France 2015 live volgen met deze gratis apps
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Tour de France 2015 live volgen met deze gratis apps

Door Jelle Mol6 juli 2015 11:352 min. leestijd0

De Grand Départ van Le Tour de France 2015 in Nederland zit er alweer op, maar de komende drie weken zal er nog genoeg spektakel tijdens deze wielerwedstrijd te zien zijn. Met deze gratis apps voor de iPhone en iPad blijf je altijd en overal op de hoogte van de Ronde van Frankrijk 2015.

NOS: Tour de France 2015 live kijken

De NOS-app (iPhone en iPad) heeft al vaker onze lijstjes gehaald tijdens sportevenementen en dat is niet zonder reden. Via NOS kun je live de Tour de France volgen inclusief commentaar, video’s en een liveblog. Veeg in de app tijdens een etappe naar links om de live uitzending te bekijken, maar let er wel op dat streaming behoorlijk wat data kan kosten.

Officiële Tour de France-app

De officiële app (iPhone en iPad) bevat eigenlijk alle informatie die je nodig hebt: de etappes met interactieve kaarten, het klassement, de teams, de route, foto’s, video’s en interviews. Tijdens de race kun je de renners volgen via gps. Het is misschien niet altijd even overzichtelijk weergegeven, maar de compleetheid van de app maakt een heleboel goed.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Tour de France 2015 app

CyclingNews Tour Tracker

Nog zo’n schat aan informatie: CyclingNews Tour Tracker (iPhone en iPad). Ook deze app bevat ranglijsten, etappekaarten en informatie over de renners, maar dan wel wat overzichtelijker vormgegeven dan in de officiële app. De Tour Tracker beschikt ook over een liveblog met commentaar en gps-tracking. Leuk gedaan, maar na de proefperiode van drie dagen kost de toegang tot het liveblog eenmalig € 1,99. Via deze app kun je overigens ook de Ronde van Italië en van Spanje volgen.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Jelle Mol

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar