Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
reviews iPhone

Sorted³: de app voor een flexibele dagplanning!

Auteur: Sven Lamers
0 reacties
Sorterd


Lees verder na de advertentie

Heb je altijd van die drukke werkdagen boordevol afspraken? Dan heb je Sorted³ nodig. Deze app ondersteunt drukke mensen door een superstrakke planning van je taken en afspraken te maken!

Zo werkt Sorted

Sorted³ gebruikt de zogeheten hyperplanning. Hierbij wordt beschikbare tijd zo goed mogelijk benut door taken naar de vrije plekken tussen je vaste afspraken te plaatsen. Je kunt dit handmatig plannen in de roosterweergave van de app, of de verdeling overlaten aan een automatisch systeem. Dat werkte bij ons prima.

Voor taken zonder opgeslagen tijdsduur gebruikt Sorted³ een vooraf ingestelde waarde, bijvoorbeeld één uur. Als de tijden veranderen, bijvoorbeeld omdat een vergadering langer duurt dan gepland, gaat de app je agenda opnieuw ordenen. Desgewenst voegt hij ook een buffer toe na elk item, zodat je even een adempauze hebt.


kooptip

Als er iets nieuws aan de agenda toegevoegd moet worden, bepaal je eerst of het een gebeurtenis of een taak is. De overgang tussen beide soorten is flexibel, bij beide kun je bijvoorbeeld instellen dat ze terugkerend zijn – heel praktisch. Voor extra structuur zorgen lijstjes en tags. Als je de app toegang geeft tot Apple’s Herinneringen, importeert Sorted³ de taken uit de geselecteerde lijsten. In de Apple app verschijnen die items dan als voltooid. Deze optie is dus alleen geschikt als je volledig op Sorted³ wilt overstappen. De koppeling met je Agenda gaat echter zonder dergelijke problemen.

Optioneel slaat Sorted³ de gegevens op in iCloud en synchroniseert ze met andere apparaten. Je dagelijkse planning is ook beschikbaar op de Apple Watch. Wil je na de testfase Sorted³ blijven gebruiken, dan koop je de volledige versie als in-app-aankoop.

Pluspunten

Minpunten