Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
reviews

Review: Zombieville USA 2

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Een eindeloze reeks zombies overspoelt de straten van een klein stadje. Hak ze in mootjes, mep ze plat, of schiet ze finaal aan flarden. Kordaat optreden is een must, want anders happen de ondoden zonder pardon je hoofd van je romp. Je zou bijna flauwvallen bij dergelijke hoeveelheden bloed, maar gelukkig is Zombieville USA 2 getekend in een nogal vrolijke cartoonachtige stijl.

Zwakke zombies die als kudde opereren en die in die vorm nog best sterk zijn; sterke maar ongelooflijk logge en trage zombies: er zijn zombies in alle soorten en maten. Je hebt drie wapens om ze van je lijf te houden. Hopelijk haal je de helikopter aan het einde van het level. Onderweg moet je straatmeubilair omgooien, want daarin vind je munitie en bovendien geld waarmee je betere wapens en nieuwe karakters kunt kopen. Met de houten knuppel die je aan het begin van het eerste level cadeau krijgt, ga je het natuurlijk niet redden.

De besturing is niet je van het. Het probleem zit hem in de virtuele joystick waarmee je de held van deze game bestuurt. Soms word je in de pan gehakt door een zombie die achter je staat en dan lukt het niet altijd om je om te draaien en je te verdedigen. Dat is frustrerend en maakt dat je nog véél meer zombies een kopje kleiner wilt maken. Je kunt maar een excuus hebben om dit spel voor de tigste keer opnieuw op te starten.

Universeel | € 0,79 | Mika Mobile, Inc. | 9+ | v.1.3 | 53,9MB


kooptip