Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Review: WOOFit

Auteur: Arjan Kropman
0 reacties


Lees verder na de advertentie

WOOFit

We worden tegenwoordig doodgegooid met handzame speakers voor de iPhone en iPad. De WOOFit (what’s in a name) is de laatste aanwinst in onze reviewverzamelkast. Wij hebben hem uitgeprobeerd en waren uiteindelijk positief verrast.

Ontwerp

Om te beginnen bij het design: dat valt wat tegen. De kleine WOOFit oogt niet echt modern en de 4 plastic knopjes aan de zijkant zien er zelfs goedkoop uit. De mini-jack-plug (voor ouderwetse aansluiting van muziekapparatuur) en de micro-usb-ingang zijn niet lekker afgewerkt. Op het eerste gezicht raken we dus niet in extase.

Geluid

Dat verandert snel wanneer we het apparaatje hebben aangezet. Het koppelen met de iPhone gaat reuze gemakkelijk via bluetooth; het apparaat wordt direct in de lijst met beschikbare apparatuur opgenomen en het enige dat rest is het starten van de muziek. En dan het geluid … wonderlijk hoeveel sound er uit een kokertje ter grootte van het kleinste blikje doperwten van Bonduelle kan komen.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Nog nooit eerder kreeg een speaker het zo stil op de redactie. Zelfs de basklanken zijn opmerkelijk vol. We hebben echt veel slechtere speakers op de redactie gehad en die waren vaak nog groter en duurder ook.

Conclusie

Goed, je zult de WOOFit niet snel als enige geluidsbron in je huiskamer gebruiken, maar dat is het idee achter dergelijke apparaten helemaal niet. De WOOFit is geweldig als speakertje op de slaapkamer, op het balkon, om mee te nemen op vakantie of bij een dagje op het strand. Alleen de vormgeving en afwerking had wat lekkerder gekund, maar je bent een kniesoor als je daar nog over zeurt.

Prijs: € 69,99

Pluspunten

  • Sound
  • Gebruiksgemak
  • Prijs

Minpunten

  • Het design?