Terug naar Review: WOOFit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Review: WOOFit

Door Arjan Kropman9 oktober 2014 10:002 min. leestijd0

WOOFit

We worden tegenwoordig doodgegooid met handzame speakers voor de iPhone en iPad. De WOOFit (what’s in a name) is de laatste aanwinst in onze reviewverzamelkast. Wij hebben hem uitgeprobeerd en waren uiteindelijk positief verrast.

Ontwerp

Om te beginnen bij het design: dat valt wat tegen. De kleine WOOFit oogt niet echt modern en de 4 plastic knopjes aan de zijkant zien er zelfs goedkoop uit. De mini-jack-plug (voor ouderwetse aansluiting van muziekapparatuur) en de micro-usb-ingang zijn niet lekker afgewerkt. Op het eerste gezicht raken we dus niet in extase.

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

Geluid

Dat verandert snel wanneer we het apparaatje hebben aangezet. Het koppelen met de iPhone gaat reuze gemakkelijk via bluetooth; het apparaat wordt direct in de lijst met beschikbare apparatuur opgenomen en het enige dat rest is het starten van de muziek. En dan het geluid … wonderlijk hoeveel sound er uit een kokertje ter grootte van het kleinste blikje doperwten van Bonduelle kan komen.

Nog nooit eerder kreeg een speaker het zo stil op de redactie. Zelfs de basklanken zijn opmerkelijk vol. We hebben echt veel slechtere speakers op de redactie gehad en die waren vaak nog groter en duurder ook.

Conclusie

Goed, je zult de WOOFit niet snel als enige geluidsbron in je huiskamer gebruiken, maar dat is het idee achter dergelijke apparaten helemaal niet. De WOOFit is geweldig als speakertje op de slaapkamer, op het balkon, om mee te nemen op vakantie of bij een dagje op het strand. Alleen de vormgeving en afwerking had wat lekkerder gekund, maar je bent een kniesoor als je daar nog over zeurt.

Prijs: € 69,99

Plus
  • Sound
  • Gebruiksgemak
  • Prijs
Min
  • Het design?
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Arjan Kropman

Lees meer »
Volgende review
Review: Beamer 2
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar