Terug naar Review: VPN Unlimited voor iPhone en iPad
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Review: VPN Unlimited voor iPhone en iPad

Door Daan Jeuken4 december 2014 10:562 min. leestijd4

Wie van buitenlandse televisie houdt, kent ongetwijfeld de vervelende landsgrenzen van internet. Op je tv kun je met elk willekeurig tv-abonnement naar Engelse, Duitse en Franse tv kijken, maar een filmpje op de BBC-website bekijken, ho maar. Gelukkig zijn er omwegen die deze content alsnog ontgrendelen. Zo legden we in iCreate 54 uit hoe je met je Mac de buitenlandse servers kunt foppen om toch die content te bekijken. Op de iPad of iPhone kan dit ook, bijvoorbeeld met VPN Unlimited.

Abonnement

Deze app is gratis, maar je zult toch de knip moeten trekken. Met een gratis proefabonnement kun je tien dagen kijken hoe de dienst bevalt, maar daarna moet je een abonnement afsluiten. Hierbij heb je veel keuzemogelijkheden; van tien dagen tot drie jaar. De prijzen zijn schappelijk: voor drie jaar betaal je standaard 69 dollar (55 euro, ofwel € 1,50 per maand), maar er zijn regelmatig aanbiedingen: wij betaalden 19 dollar voor drie jaar, ofwel 42 cent per maand. Als klap op de vuurpijl kun je zo’n abonnement op vijf verschillende apparaten gebruiken. Je kunt dus niet alleen op je iPad, maar ook op je iPhone, Mac, Windows-pc, Android- telefoon of zelfs Linux-computer surfen ‘als een buitenlander’.

Werking

De app zelf is verder niet bijzonder. Je logt in, geeft aan in welk land je je digitaal wilt begeven, de app laadt het daarvoor benodigde profiel op je apparaat en dat is het dan. De websites van dat land heten je van harte welkom om hun programma’s te bekijken. Gemakkelijker kan het eigenlijk niet.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Tot slot nog een laatste tip: maak via iTunes een Apple ID aan voor het land in kwestie (zie iCreate 54, pagina 79) en download uit die App Store de plaatselijke Uitzending Gemist-app, zoals de BBC iPlayer. In combinatie met VPN Unlimited kun je dan ideaal via de app naar al die mooie programma’s kijken.

Prijs: Gratis, maar abonnement is benodigd.

Download in de App Store

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Daan Jeuken

Voormalig Brand Manager iCreate. Maar kan het toch niet laten om zo nu en dan over Apple te blijven schrijven.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

4
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
j a eeckhout
Lezer
j a eeckhout

Heb de desktopversie aangeschaft. Maar switchen van landservers doet me telkens opnieuw een configuratieprofiel downloaden. Hoe kan ik meerdere landservers houden . Als ik kijk in mijn netwerkinstellingen is ook daar maar 1 profiel onthouden.

Peter
Lezer
Peter

Leuk, er staan ook nog een paar interessante alternatieven op http://www.vpngids.nl

jerry
Lezer
jerry

mmm mediahint addon in je browser werkt prima hiervoor op mijn Mac – met Ned NFlix abo naar NFlix US of A library

Frank
Lezer
Frank

Vpn unlimited werkt goed maar heeft nogal een beperkte keuze aan servers. Heeft u liever meer keuze kijk dan eens hier: https://www.vpnverbinding.nl/vpn-reviews/