Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
reviews

Review: Tap Tap Muppets

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Het kan je haast niet ontgaan zijn: over pakweg twee weken draait de nieuwe Muppets-film in de bioscoop. Om je alvast warm te laten lopen voor het zoveelste avontuur van het knotsgekke gezelschap brengt Walt Disney een gratis app uit: Tap Tap Muppets.

Tap Tap Tap
Het klinkt misschien als een bizarre combinatie, maar Tap Tap Muppets is een muziekgame à la Groove Coaster en Tap Tap Revenge, met de sympathieke vrienden in de hoofdrol. Als je bekend bent met de andere Tap Tap-games, weet je wat je te wachten staat: je ziet drie lijnen op je scherm, en moet op het juiste moment op de vallende schijfjes tappen om de muziek te spelen. Op de laagste moeilijkheidsgraad hoef je nog bijna niets te doen, maar op de hoogste moeilijkheidsgraad zit je gegarandeerd als een bezetene op je scherm te tappen.

Soundtrack
Er zitten in totaal negen nummers in het spel, die van de soundtrack en het compilatiealbum The Green Album afkomen. Het zijn stuk voor stuk leuke nummers en dat is wel een vereiste voor een spel waarin muziek zo’n grote rol speelt. Hoge scores kun je direct posten op Facebook en dat brengt een tof competitief element mee.

Als je het tappen moe bent heeft de app nog iets in petto: een collectie hilarische Muppet-filmpjes, inclusief de trailer van de film. Al met al is Tap Tap Muppets de ideale voorbereiding op de nieuwe film.


kooptip

iPhone | Gratis | Walt Disney | 4+ | v.1.0.1 | 18,7MB