Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
reviews

Review: Stuck on Earth

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Stuck on Earth: het is een titel die je misschien negatief in de oren klinkt, maar deze indrukwekkende reis-app laat je zien dat het bepaald geen straf is om hier op aarde te verblijven. De mooiste foto’s uit de meest exotische plaatsen komen voorbij.

Bij het opstarten vraagt de app je wat voor type je bent, een dagdromer, een globetrotter of een fotograaf. Iedere optie is de moeite waard, maar wij vonden het vooral leuk om in de huid te kruipen van de dagdromer, omdat je dan met één tap naar een willekeurige plek op aarde wordt gebracht. Juist op zoek naar foto’s uit een specifiek gebied? Dat kan ook, door in te zoomen op de fantastisch vormgegeven wereldkaart. Het aantal foto’s is enorm, waarschijnlijk ben je ook al even bezig met het kijken naar foto’s uit je eigen vertrouwde omgeving: je ziet dan dingen die je misschien niet eerder zijn opgevallen. Je kunt ook je eigen foto’s toevoegen aan de app.

De app biedt daarnaast nog lijstjes met daarin foto’s rondom een bepaald thema: ‘Top 50 Amusements Parks on Earth’, ‘Top 50 Lighthouses on Earth’ en ‘Top 50 Waterfalls On Earth’, om maar eens wat voorbeelden te noemen. Je kunt je favoriete foto’s opslaan in een eigen lijst. Dat kan handig zijn bij het plannen van een reis, zeker ook omdat Google Maps geïntegreerd is in de app. Al met al is dit een zeer fraaie app waarbij je uren weg kunt dromen.

iPad | Gratis | SIC Media | 4+ | v.1.0.1 | 120MB


kooptip