Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Review: This Spot

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

This Spot laat je jouw eigen omgeving zien door de ogen van anderen. De app maakt hiervoor gebruik van locatiebepaling en toont je op een Google-mapje waar je precies bent.

Op het hoofdscherm zie je een collage van foto’s die bij jou in de buurt gemaakt zijn. Deze foto’s zijn afkomstig van Flickr en Instagram. Tap op de foto’s om ze uit te vergroten en om te lezen door wie ze gemaakt zijn. Met de verversknop linksonder stel je een nieuwe collage samen.

Prominent in het hoofdscherm staat verder een cirkel met daarin de temperatuur van dit moment op jouw locatie. Tik je op deze cirkel, dan krijg je te zien wat voor weer je vandaag en morgen kunt verwachten. Met de drie smiley’s onder in het scherm geef je aan hoe je humeur is. Doen meer mensen bij jou in de buurt dat, dan zie je onder bij het weerbericht ook hun gemiddelde humeur. Ook kun je een screenshot van het hoofdscherm op verschillende manieren delen met je vrienden.

This Spot is misschien niet bijzonder functioneel, maar de app ziet er verzorgd uit. En naar foto’s gluren van anderen, dat blijft natuurlijk altijd leuk. De app is gratis te downloaden uit de App Store.


kooptip

iPhone | Gratis | Beetlefarm, LLC | 4+ | v.1.0.0 | 0,4MB