Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
reviews

Review: Sploosh

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

In de wereld van Sploosh is alles droog en dor. De cactussen hebben al het water opgeslobberd en alle andere bloemen en planten hadden daarbij het nakijken. Bazzil de bij vraagt of jij ze weer van water kunt voorzien.

De cactussen zijn nogal prikkelbaar en ontploffen al als je er één keer op durft te tikken. Daarbij komt al het water dat ze hebben verzameld vrij. Aan jou de taak om de waterstroom door het woestijnachtige landschap vol gangenstelsels te loodsen. Dat doe je door je iPhone of iPad te kantelen, soms zo vaak dat je niet meer weet waar je bent. Heb je ooit Locoroco gespeeld op de PSP, dan krijg je acuut een déjà vu.

Het doel is een halfdode boomstam aan het einde van het level. Breng je die genoeg water, dan schiet hij direct in bloei en ontstaat er een prachtige boom. Maar voordat het zover is, moet je proberen om het water langs beide wanden van de gangen te loodsen, zodat daar weer gras groeit. Vergeet ook niet om alle bloemzaadjes water te geven om deze tot leven te wekken. En dit alles doe je onder tijdsdruk: er is namelijk een tijdslimiet!

Sploosh ziet er ondanks de cactussen heel aaibaar uit en speelt lekker weg. Wel hopen we dat er in de toekomst meer levels komen: nu is het spel wat aan de korte kant.


kooptip

Universeel | € 0,79 | Spooky Moon Studio Limited | 4+ | v.1.1 | 40,8MB