Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Review: It's a small world

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

it's a small worldWe kennen allemaal wel de ietwat irritante melodie van ‘It’s a small world’, het liedje dat afkomstig is van de gelijknamige atractie in Disneyland. Sinds kort is er een op de attractie gebaseerde interactieve app van Disney beschikbaar die bewijst dat de wereld inderdaad erg klein is. Klein genoeg in ieder geval om op je iPhone of iPad te zetten.

Wereldreis
Net als in de échte attractie van Disney, vaar je binnen de ‘It’s a small world’-app langs allerlei werelden en werelddelen, alleen dit keer niet vanuit een bootje, maar met een luchtballon. De makers hebben de animaties een enorm hoog schattigheidsgehalte meegegeven. Met hun ronde gezichtjes, fijne neusjes en grote ogen doen de geanimeerde versies zeker niet onder voor hun houten broertjes en zusjes van de daadwerkelijke Disney-attractie.

Interactief
Voor volwassenen is de app fascinerend om naar te kijken en voor kinderen is het een ware ontdekkingstocht. Ze kunnen overal op tappen: er verschijnen dieren, mensen gaan een instrument bespelen en bootjes in het water beginnen te bewegen. Landen als Afrika en Rusland passeren de revue en zijn allemaal even verrassend vormgegeven.

Deze geweldige app is zeker het downloaden waard. Is het niet voor jezelf, dan is het wel om je kinderen of je kleine neefje en nichtje blij te maken. Iedere keer dat je de app opstart ontdek je weer nieuwe objecten die bewegen nadat je ze aanraakt.

it's a small world


kooptip

Universeel | € 2,99 | Disney Enterprises | 4+ | v.1.1 | 133MB