Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
reviews

Review: RTLNieuws 365

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

RTL heeft een app uitgebracht die je op de hoogte houdt van actualiteiten, sportnieuws en showbizzroddels: RTLNieuws 365. Programma’s als RTL Nieuws en RTL Boulevard werken mee aan deze digitale krant en het nieuws wordt dus niet alleen begeleid door foto’s, maar ook door televisiebeelden.

Onderdelen
RTL Nieuws 365 bevat verschillende onderdelen, bijvoorbeeld Headlines, Boulevard, Weerbericht en Magazine. In het Magazine staat lifestyle-nieuws over onder andere films, muziek en gezondheid. Onder de knop ‘Video’ vind je de laatste uitzendingen van het RTL nieuws. Bekende RTL-gezichten als Rick Nieman en Suzanne Bosman hebben bovendien hun eigen column.

Chaotisch
De app doet soms wat chaotisch aan. Bij de headlines is het bijvoorbeeld mogelijk om het nieuws te sorteren, maar er zijn slechts vier filters, namelijk economie, binnenland, buitenland en opmerkelijk. Dat mag specifieker, want zo kun je niet echt aangeven welk nieuws voor jou interessant is. Ook staan er veel berichten, foto’s en reclames op één pagina gepropt en draait de app niet mee als je je iPad verticaal houdt.

Al met al is RTL Nieuws 365 een functionele app waarin heel veel soorten nieuws de revue passeren. De columns geven de app een iets persoonlijker tintje en dit levert een geslaagde mix op, die soms nog wat rommelig oogt.


kooptip

iPad | Gratis | RTL Nederland Interactief B.V. | 4+ | v.1.0.3 | 6,1MB