Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! ūüęß
Cover van
reviews

Review: Roll in the Hole HD

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

PoPo de pandabeer is nogal dik. Zo dik dat hij zich eigenlijk alleen nog rollend voort kan bewegen en zelfs daar heeft hij hulp bij nodig. Het is de bedoeling dat jij hem naar het einde van het level rolt. En ondertussen moet je ook nog alle ijslolly’s die je onderweg tegenkomt te pakken zien te krijgen, want ondanks zijn postuur heeft PoPo nog steeds knallende honger.

Rollen en stuiteren
Je rolt van het ene platformpje naar het andere, stuitert over luchtkussens en glibbert over ijsschotsen. Het valt nog lang niet mee om het hol aan het einde van het level te bereiken. Laat PoPo niet te hard rollen, want voordat je het weet stort hij in de eindeloze diepte. Dat wil je niet op je geweten hebben want er zijn toch al zo weinig panda’s in de wereld.

Besturing
Een minpuntje is de besturing. Je laat PoPo naar links of naar rechts rollen door op de linker- of rechterkant van het scherm te tikken. Heel simpel, maar toch: intu√Įtief kantel je je iPad en dat werkt dus niet. Weer een kostbaar pandaleven verspild!

Vind je puzzelgames als Cut the Rope en iBlast Moki 2 de moeite waard, dan zal dit kleurrijke spel met zijn schattige hoofdpersoon je waarschijnlijk prima bevallen. Je kunt het downloaden uit de App Store.


kooptip

Universeel | ‚ā¨ 2,39 | Chillingo ltd | 4+ | v.1.0 | 16,1MB