Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Review: Poly HD

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

We draaien er niet omheen: Poly HD is een schaamteloze kloon van Arkanoid. Het is zeker niet de eerste keer dat er een kloon van een populaire arcadeklassieker in de App Store verschijnt en vaak zijn deze imitaties niet zo leuk. Dat geldt helaas ook voor Poly: de game haalt het niet bij het originele Arkanoid en dat heeft een aantal oorzaken.

Irritante besturing
Je bestuurt je personage, een vrolijke worm, door hem met je vinger te verslepen. Dit werkt niet echt lekker, want je vinger blokkeert hierdoor een deel van het scherm. Aanvankelijk is dit niet zo’n probleem, omdat de eerste aantal levels nog niet volgebouwd zijn met blokken. Al snel worden de levels moeilijker en ga je jezelf meer en meer ergeren aan deze besturing.

Gebrek aan snelheid
De besturing stemt ons dus allerminst vrolijk maar het meest vervelende aan het spel is nog wel het gebrek aan actie en snelheid. Zelfs na een aantal power-ups ‘speed up’ gaat je bal nog tergend langzaam en is er van actie of uitdaging absoluut geen sprake.

Is er dan helemaal niets positiefs te melden over Poly? Jawel, de game is namelijk leuk voor even tussendoor en er zijn voldoende levels om je een lange tijd zoet te houden. Hou er wel rekening mee dat je alleen plezier zult beleven aan deze game als je je over de irritante besturing en saaie gameplay heen kunt zetten. De game is tot en met 14 oktober 2011 gratis te downloaden uit de App Store.


kooptip

iPhone | Gratis | ACLC LLC | 4+ | v.1.0.1 | 14,7MB