Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
reviews Weer

Review: Piet!

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Weerman Piet Paulusma heeft zijn eigen weer-app uitgebracht. Piet voorziet je in zijn app van informatie over het actuele weer per provincie. Ook is er een weersverwachting voor de komende drie dagen en een buienradar. Die laatste is overigens wel pietepeuterig klein en je kunt er niet op inzoomen.

We hadden meer verwacht van het onderdeel ‘Seizoensweer’. Piet geeft daarin aan of het weer geschikt is om bijvoorbeeld te barbecueën of een terrasje te pikken. Dit deel van de app blijft akelig leeg, waarschijnlijk omdat het praktisch winter is. Maar voor de winter moeten toch ook buitenactiviteiten te verzinnen zijn? Een ander minpunt vinden we de reclames: die zijn wel héél nadrukkelijk aanwezig en er is geen optie om ze weg te kopen. Piet is duidelijk een weerman van een commerciële zender.

Voor de echte Paulusma-fans bevat de app ten slotte een strip en een soundboard met daarin natuurlijk ‘Oant Moarn’. Wij betwijfelen echter of we deze app dan nog opstarten: er zijn mooiere en betere weer-apps te vinden.

iPhone | Gratis | Gemoro b.v. | 4+ | v.1.0 | 19MB


kooptip