Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Review: Order Up!! To Go

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

In Order Up!! To Go ben je een jonge kok die een restaurantimperium probeert op te bouwen. Maar voordat je jezelf de eigenaar van een reeks vijfsterrenrestaurants mag noemen, moet je eerst heel wat hamburgers flippen.

De basis van het vak leer je in een goedkoop drive-in restaurant. Klanten plaatsen hun bestelling en jij zorgt ervoor dat ze hun eten krijgen. Om dit voor elkaar te krijgen moet je een aantal minigames met goed gevolg afsluiten. Een beetje Cooking Mama-achtig. Dus keer je de hamburger op tijd om en probeer je ondertussen sla en tomaat in perfecte plakjes te snijden. Voordat je het weet vergeet je om de frietjes op het juiste moment uit het vet te vissen.

Timing
Om klanten tevreden te houden, moet je de boel perfect timen. Krijgen ze hun bestelling te laat of is het eten niet in orde, dan worden ze boos en betalen ze minder. En het geld heb je hard nodig om hippere restaurants en betere ingrediënten te kopen.

Maar net zoals in het echte leven, hangt aan een zoveelsterrrestaurant een flink prijskaartje. Je moet wel héél veel liters frisdrank tappen voordat je het geld bij elkaar hebt verzameld, óf je doet een in-app aankoop en maakt jezelf er makkelijk vanaf. En dat is altijd een beetje een domper.


kooptip

Universeel | Gratis | Chillingo | 4+ | v.1.0 | 20,1MB