Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Review: Monsters ate my Condo

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Paniek in de stad: enkele monsters hebben zich rondom een flatgebouw verzameld en kijken nu likkebaardend naar de appartementen.

De game Monsters ate my Condo is een combinatie van de bekende spellen Bejeweled en Jenga. Er vallen verschillende appartementen naar beneden die samen een compleet flatgebouw vormen. Dat flatgebouw mag niet te hoog worden, want dat valt het om!

Gelukkig zijn de monsters dol op appartementen, dus je schuift de woninkjes in hun opengesperde muilen. Geef de rode monsters wel rode appartementen, anders gaan ze over hun nek. Zorg er ondertussen voor dat je ook in de flat verdiepingen in dezelfde kleuren met elkaar combineert: die lossen dan op, zodat er weer minder kans is op instortingsgevaar.

Heb je je eerste spel gespeeld, vergeet dan niet in het menu van het spel naar ‘Meet the Monsters’ te gaan. Hier lees je wie de monsters zijn, maar ook welke speciale krachten ze hebben. Geef je de monsters brons of goud dan kunnen zij hun krachten gebruiken en dat heeft gunstige gevolgen voor jouw game.


kooptip

Het spel is erg leuk om te spelen, maar in het begin kost het enige concentratie voordat je alle regels kent. Een geisha, in de vorm van een vingerpoppetje, legt je tijdens het spel de regels uit. Die moet je dus goed lezen, anders snap je er geen bal van. Daarna is het genieten geblazen van het leuke ontwerp en de flauwe humor.

Monsters ate my Condo is weer eens zo’n spel dat niet op je iPhone mag ontbreken.