Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Review: Monster Fruit

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

In Monster Fruit draait alles om een monstertuin met daarin een prachtige magische boom. Vier hongerige monsters hebben het voorzien op het fruit dat aan de boom groeit. Kwijlend houden ze het fruit in de gaten: hun tongen hangen uit hun bekjes. Jij moet ervoor zorgen dat ze het fruit niet direct opeten.

De monstertjes hebben ieder hun eigen unieke tactiek om het fruit te pakken te krijgen. Zo rolt Puddy, een gestreept oranje beestje met drie ogen, gewoon zijn meterslange tong uit. Sonny heeft een Batman-cape en trotseert daarmee de zwaartekracht. Hoe verschillend de monsters ook zijn, je houdt ze allemaal in bedwang door ze te kietelen: wrijf over hun buikjes en ze gillen van het lachen. Na een seconde of dertig zijn ze voldoende gekalmeerd en mag je ze alsnog fruit voeren.

De beesten zijn razendsnel en het valt niet mee om ze te pakken te krijgen. In de eerste wereld, ‘Day’, valt het nog mee. In ‘Sunset’ wordt het lastiger omdat je meerdere monsters tegelijkertijd moet kietelen, en in de laatste wereld ‘Night’ is het soms frustrerend moeilijk omdat daarin het zicht beperkt is. Ook dit is weer zo’n game waarbij je de perfecte score van drie sterren móet behalen. Bekijk hieronder de trailer van de game!

[youtube url=”http://www.youtube.com/embed/AUan3DrqKWA” frameborder=”0″ allowfullscreen]


kooptip

iPad | € 1,59 | It’s About Time Products | 4+ | v.1.0 | 36,9MB