Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Review: Marco Borsato

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Marco Borsato scoort de ene hit naar de andere en heeft deze week een eigen app gelanceerd. Die werd prompt ook een hit: hij staat op nummer 1 in de App Store.

De Marco Borsato-app lijkt direct bij het openen een bug te hebben: exact hetzelfde menu verschijnt twee keer onder elkaar. Bij nadere inspectie blijkt dat een van de menu’s een screenshot is die in een roulerende banner is gezet. Niet zo fraai! Een stuk fraaier is het fotogedeelte van de app: het beeldmateriaal biedt je een leuk kijkje achter de schermen. Helaas kun je niet met een veegbeweging naar het volgende kiekje gaan, maar moet je op een minuscuul pijltje tikken.

Verder vinden we in de app een forum, Marco’s Twitter-feed en foto’s van fans samen met hun grote idool. Maar waar kunnen we nou eigenlijk muziek luisteren? Onder het kopje ‘Muziek’ vind je Borsato’s discografie. Alléén van het nieuwste album kun je nummers kopen, maar van geen enkel album is een track te beluisteren of een preview te horen. Voor de nummers onder het kopje ‘Video’ word je direct naar YouTube verwezen, maar dat is niet wat we willen. Als je naar de app van een zanger gaat, dan mag je toch verwachten dat je er in de app muziek van kunt beluisteren?

Voor de fans is de app waarschijnlijk helemaal het einde, maar als het je bij Marco vooral om z’n muziek te doen is, dan ben je bij deze app aan het verkeerde adres.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

iPhone | Gratis | Musica E Bookings, B.V. | 4+ | v.1.0.1 | 5,4MB