Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Review: Lol-a-coaster

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

chupa chupsBij mij was het op de middelbare school een ware rage: als er geen wit stokje van je Chupa Chup-lolly uit je mond piepte, dan hoorde je er gewoon niet bij. Lol-a-coaster is een spel dat in opdracht van Chupa Chups gemaakt is en dat brengt herinneringen naar boven.

In Lol-a-coaster bevind je je in een achtbaankarretje. Tijdens de rit moet je over obstakels springen en Chupa Chups lolly’s raken. De lolly’s hebben allemaal verschillende kleuren en hun eigen kenmerken: groene lolly’s leveren je punten op en dankzij de gele lolly’s krijg je een energieboost waardoor je sneller over de rails zoeft. De app ziet er aantrekkelijk uit, heeft leuke achtergrond muziek en de bediening werkt accuraat.

Er is genoeg reclame voor het lolly-werk in Lol-a-coaster verwerkt om te kunnen verklaren waarom deze kwalitatief goede app gratis is. De levels zijn bedacht aan de hand van de smaken die de lolly-fabrikant aanbiedt. Tijdens de rit zweven er Chupa Chups-balonnen in de lucht en zie je huisjes met het logo van het merk.

Dit spel is erg leuk om te spelen, maar als je je ergert aan sluipreclame, dan kun je deze app beter niet downloaden. De rage van de witte stokjes in de mond is waarschijnlijk ten einde, maar misschien is Lol-a-coaster een waardige opvolger.


kooptip

Universeel | Gratis | Stuart Alexander & Co | 4+ | v.1.0.1 | 60,4MB