Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
reviews

Review: Jolly Talker Birthday

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Wat ik leuk vind aan jarig zijn, naast de cadeautjes en de chocoladetaart, zijn de verjaardagskaartjes. Ik ben benieuwd of ik dit jaar een bericht krijg van Jolly Talker Birthday: de boodschappen die hiermee verstuurd worden lijken wel wat op e-cards, alleen dan met een personal touch.

In de app kies je een cupcake uit en voer je de leeftijd van de jarige in. Ook spreek je je gelukwensen in, of zing je een liedje. Je krijgt een preview te zien van het bericht: in beeld verschijnt de cupcake met daarbij een gebreide teddybeer die met een hoog stemmetje jouw boodschap herhaalt.

Het berichtje kun je sturen naar de jarige, maar deze moet wel een iPhone of een iPad hebben. Het feestbeest kan zelfs de kaarsjes op de cupcake uitblazen. De gratis versie van de app is beperkt: zo is er maar één cupcake beschikbaar en kun je niet meer dan één verjaardagswens versturen. Voor €1,59 koop je de volledige versie van de app.

Waar we nog even bij stil moeten staan is de beer, die we een beetje eng vinden. Zijn helium-achtige stemmetje maakt het er niet veel beter op. En toch is het leuk om een bericht te ontvangen dat verstuurd is met deze app: die lelijke bloemenkaart van je oma waardeer je immers ook omdat ze er moeite voor gedaan heeft.


kooptip

iPhone | Gratis | Extentia Information Technology | 4+ | v.1.0 | 121MB