Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Review: Hyper Snake

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Met iPhone-spellen als Real Racing en N.O.V.A. 2 zou je bijna vergeten dat we een jaar of tien terug nog massaal Snake speelden op onze mobieltjes. Snake, het spelletje waarbij je een steeds langer wordend slangetje door een veld vol brokjes voedsel moest laten bewegen zonder dat het beest daarbij zichzelf of de randen van het veld raakte.

Wanneer je Hyper Snake op je iPhone of iPad zet, merk je binnen een paar minuten hoe verslavend het spelletje ook alweer was. Van de zes verschillende spelmodi zal de Classic-mode je het bekendst voorkomen. Het spelprincipe is hierin onveranderd gebleven, alleen ziet de game er met zijn neonkleurtjes en het glooiende raster veel futuristischer uit.

Eten, eten, eten

Van de overige spelvarianten is vooral ‘Eat’ de moeite waard. Hierin moet je niet alleen eten verzamelen en groter worden, je moet ook nog oppassen voor kleine wezentjes die het op jou gemunt hebben. Soms verschijnt er een blauw blokje in beeld: eet je dat op, dan zijn de rollen omgekeerd en kun jij de irritante beestjes verorberen. Dit doet (mede door het geluid) denken aan een andere klassieker: Pac-Man.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Je bestuurt de slang door je iPad en iPhone te kantelen en dat werkt wonderbaarlijk goed. Eigenlijk zou het best tof zijn als het gouwe ouwe Snake weer standaard op iedere mobiele telefoon zou staan. Hoewel we dan nog voor deze opgepoetste variant zouden kiezen.

Universeel | € 0,79 | Mark Foster | 4+ | v.1.0 | 9MB