Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Review: Fugoo Style

Auteur: iCreate
0 reacties
Fugoo Style iPhone


Lees verder na de advertentie

Draagbare mini-speakers zijn te vinden in iedere prijscategorie en in alle soorten en maten. Het valt voor fabrikanten dus niet mee zich te onderscheiden, tenzij ze een heel goed klinkende, draadloze, water- en schokbestendige bluetooth-speaker maken. Ja echt, dat alles is van toepassing op de Fugoo Style.

Fugoo Style

Op het strand of onder de douche

De Fugoo bestaat uit een compact, maar superstevig speakerframe en een vervangbare beschermhoes. Waar het om draait is duurzaamheid. Na een douche- en valtest was ik al overtuigd: deze speaker kan heel veel verdragen. Ideaal dus voor outdoorcondities, waar elektronica al gauw te lijden heeft onder zand, zout of vochtigheid. Ver van huis hoef je je ook geen zorgen te maken over opladen, want je iPhone is al vier keer leeg voordat de Fugoo (via micro-usb) gevoed hoeft te worden. Behalve bluetooth is deze speaker ook uitgerust met een mini-jack-aansluiting, maar in de meeste situaties zul je je afspeelapparaat veilig willen wegstoppen met een draadloze verbinding.

Indrukwekkend geluid

Bij speakers van dit formaat wil het qua geluid nog wel eens misgaan. Hoe anders is dat bij de Fugoo. Uitgerust met zes drivers komt hier aan alle kanten een indrukwekkend geluid uit. Perfect voor een kampvuur op het strand, onder de douche of bij een geïmproviseerd feestje. Want hoe klein deze speaker ook is, je vult er gemakkelijk een kamer mee. Alleen al daarvoor zou je de Fugoo moeten overwegen. Het bijna onverwoestbare frame krijg je er dan gratis bij.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Prijs: € 199,99

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Indrukwekkend geluid voor het formaat
  • Accuduur

Minpunten

  • Weinig in te stellen door ontbreken display