Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
reviews

Review: Flick Golf HD

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Zijn golftermen als double bogey, green en fairway voor jou gesneden koek? En vind je het heel normaal dat je op de baan het boekje met golfregels verplicht bij je moet dragen? Dan is Flick Golf HD misschien niet helemaal een game naar je hart. In dit golfspel hoef je eigenlijk alleen maar de term hole-in-one te kennen. Regels schitteren door afwezigheid.

In een tijdsbestek van ongeveer anderhalve minuut moet je als een malle golfballen op een hole afvuren. De hole is vermomd als schietschijf: er staan vier cirkels omheen, en hoe dichter je golfbal bij het centrum belandt, hoe hoger je score is. Bovendien krijg je, naarmate je dichter bij je doel in de buurt komt, extra tijd cadeau.

Je mept tegen de golfbal door verticaal over het scherm te vegen. Is de bal eenmaal in de lucht, dan kun je met korte veegjes over het scherm de richting ervan manipuleren. De plek waar de bal landt is definitief, je kunt niet verder slaan. Gelukkig is het behalen van een hole-in-one niet al te lastig, hoewel de wind soms een spelbreker kan zijn.

Wereldreis
De golfbanen zijn gesitueerd over de hele wereld: van de tropische Bahama’s tot de ruige westkust van Amerika. Om helemaal het gevoel te krijgen dat je deelneemt aan een wereldwijde competitie, kun je gebruik maken van Game Center. Flick Golf HD heeft al met al weinig met golf te maken maar is wel net zo ontspannend.


kooptip

iPad | € 2,39 | Full Fat | 4+ | v.1.2.0 | 53,9MB