Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Review: Eufloria HD

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

In Eufloria HD verover je alle planeten in het heelal. Niet met futuristische ruimteschepen, robotlegers of supersonische wapens, maar met… Pastelkleurige plantjes!

Op het scherm zie je een reeks onherbergzame grijze planeetjes. Op een of enkele planeten is duidelijk leven aanwezig: er groeien boompjes die zaadjes produceren. Er waaien soms wel tientallen zaadjes door de lucht: je hebt ze nodig om andere planeetjes te koloniseren.

Met een veeg en een tik over het scherm stuur je een hele horde zaadjes naar een nabijgelegen planetoïde. Het kost tien zaadjes om daar een boompje te laten ontkiemen, en dan is de planeet voor jou. Dat klinkt gemakkelijker dan het is, want vaak blijkt er vijandige flora aanwezig te zijn en die geeft zich niet gemakkelijk gewonnen. Tientallen zaadjes kost het soms voordat je je op een planeet kunt vestigen. Het is belangrijk om het juiste type zaadjes te sturen: sommige hebben veel energie, andere zijn heel sterk of heel snel.

Eufloria HD ziet er heel fraai uit en de besturing gaat als vanzelf. Laat je overigens niet ontmoedigen door de enorm lange uitleg aan het begin van het spel, het is allemaal minder ingewikkeld dan het lijkt. Wij zijn in ieder geval behoorlijk euforisch over deze game.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

[youtube url=”http://www.youtube.com/embed/JAvomEUrGUI” frameborder=”0″ allowfullscreen]

Universeel | € 3,99 | Omny Systems Limited | 4+ | v.1.0.1 | 137MB