Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Review: Epic Astro Story

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

In de eerdere managementspelletjes van Kairosoft stampten we luxe kuuroorden, megalomane winkelcentra en complete metropolen uit de grond. In Epic Astro Story worden de grenzen verlegd: ditmaal verover je het universum.

Je probeert een gloedjenieuwe ruimtekolonie met alles erop en eraan te stichten. Je bouwt futuristische huizen en fabrieken, cultiveert lapjes landbouwgrond en doet je best om slijmerige ruimtetoeristen naar je planeetje te lokken: toerisme is een lucratieve zaak. Alsof je met dat alles nog niet druk genoeg bent, houd je je ondertussen ook nog bezig met het vergroten van je territorium. Dus hop, de raket in, en checken of er iets van intelligent leven is op naburige planeten.

Niet alle wezens die je tegenkomt in de ruimte, zijn even lief en aaibaar. Dus zullen de bewoners van je planeet soms verzeild raken in heftige gevechten. Investeer dus goed in je kolonisten, zodat ze sterk en vaardig worden, en voorzie ze van de juiste wapens. Dit RPG-aspect is nieuw in Kairosoft-games, en maakt dat het spel een tikkeltje minder op al z’n voorgangers lijkt. En dat is alleen maar goed. Wat niet veranderd is, is de verslavingsfactor: denk niet dat je nog ergens anders aandacht voor hebt als dit spel op je telefoon staat!

iPhone | € 2,99 | Kairosoft | 4+ | v.1.0.2 | 13,7MB


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt