Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Review: Emotizer

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Sociale netwerken als Twitter en Facebook missen volgens de ontwikkelaar van Emotizer één ding: de mogelijkheid om emoties tonen. Emotizer is er helemaal op gericht om vrienden te informeren over je stemming: misschien ben je neerslachtig omdat je een tentamen hebt verprutst, of ben je juist dolgelukkig omdat je zojuist te horen hebt gekregen dat je de loterij hebt gewonnen.

Beperkt
Het idee klinkt interessant, maar het is lang niet altijd duidelijk wat je vrienden nu precies voelen. Zo is er slechts een beperkte hoeveelheid onderwerpen te selecteren om je gevoelens te beschrijven en zul je vervolgens met commentaar moeten verduidelijken wat je nu precies bedoelt. Helaas vergeten de meeste mensen dit, of ze hebben gewoon geen zin om het in te vullen. Het enige dat dan overblijft is de emotie en het onderwerp. Wat bedoelt Mark eigenlijk met ‘Boos’, met als onderwerp ‘Meubilair’?

Werk in uitvoering
Emotizer is nog niet ‘af’, want een hoop functies ontbreken. Met de volgende update zal de app pas écht leuk worden: je kunt dan foto’s, muziek en video’s ‘taggen’ met een emotie en je hebt de mogelijkheid om je berichten op Twitter te posten. We adviseren je dan ook om de kat uit de boom te kijken en deze updates af te wachten: Emotizer is op dit moment je tijd nog niet waard.

iPhone | Gratis | Action! Srl | 4+ | v.1.0 | 13,4MB


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt