Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
reviews

Review: Draw Something

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Praktisch alle Wordfeud-verslaafden schakelden van de ene op de dag over naar Draw Something, een spelletje waarbij je een woord moet tekenen dat de tegenspeler vervolgens probeert te raden. Op de redactie hier zitten we in opperste concentratie, puntje van de tong uit de mond, de mooiste creaties te tekenen – tsja, apps grondig testen, dat hoort nu eenmaal bij ons werk.

Je krijgt drie Engelse woorden waar je uit kunt kiezen, de een wat gemakkelijker dan de ander. Nadat je je tekening hebt gemaakt, slaat je tegenspeler aan het raden. Letters onder in het scherm maken het raden een stukje gemakkelijker.

Sommige spelers zijn vreselijk frustrerend. Je hebt erbij die alleen maar krassen (of die echt ont-zet-tend slecht tekenen, ik ben er nog niet helemaal over uit). En er zijn grapjassen die niet tekenen maar het woord in zijn geheel uitschrijven. Het spel knalt er zo nu en dan uit, en in de gratis versie heb je een beperkt aantal woorden, waardoor je al snel in herhaling valt.

Genoeg boe-geroep, want ondanks deze vervelendigheden heeft het spel iets waardoor je het wilt blijven spelen. Je start het steeds opnieuw op om te kijken of er weer een nieuwe tekening voor je klaarstaat of om te kijken of je zelf aan de beurt bent om iets te schetsen. Misschien is dit nu al dé hype van 2012.


kooptip

Universeel | Gratis | Omgpop | 4+ | v.1.2.8 | 8,3MB