Terug naar Review: Dragon Shout
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Review: Dragon Shout

Door Redactie iCreate11 januari 2012 11:542 min. leestijd0

De wereld van rollenspel Skyrim is gevuld met queesten, draken, flora en fauna. Binnen het spel kun je een kaart bekijken die je van informatie voorziet over deze zaken, maar Dragon Shout gaat nog een stapje verder: je kunt aantekeningen maken op de kaart en je bevindingen delen met vrienden. Dragon Shout verklapt geen geheimen: je bent op je eigen ervaringen aangewezen als je krabbels maakt over magische wapens, invloedrijke personages en mysterieuze locaties.

Nog voordat je je allereerste aantekening hebt gemaakt, wordt duidelijk dat de app allerminst gebruiksvriendelijk is. Zo krijg je als je Dragon Shout de eerste keer opstart de mededeling dat een (gratis) lidmaatschap vereist is om de app te kunnen gebruiken. Je zou verwachten dat zich na dat bericht een venster opent waarna je je kunt registreren. Helaas mag je het zelf gaan uitzoeken en tap je dus op alle icoontjes, totdat je de optie vindt.

Ook is het onmogelijk om notities te verslepen: je moet ze eerst verwijderen om ze daarna op een andere plek weer toe te voegen. Ten slotte wordt het, als je een flink aantal notities hebt toegevoegd, redelijk priegelig. Zie in een zee van aantekeningen maar eens de juiste aan te tappen.

Dragon Shout doet een aantal dingen goed: de vormgeving is prima en de mogelijkheid om met een clubje vrienden over de game te babbelen en elkaar te helpen is een aanwinst. Helaas is de app nog niet gebruiksvriendelijk genoeg: er zijn te veel kleine irritaties, waardoor Dragon Shout uiteindelijk in de middenmoot belandt.

Universeel | Gratis | Rick Blalock | 4+ | v.1.2 | 13,9MB

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar