Terug naar Review: Diggin Dogs
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Review: Diggin Dogs

Door Redactie iCreate14 februari 2012 11:302 min. leestijd0

Oh nee, daar hebben we weer zo’n guitig grappig, vreselijk verslavend spelletje voor de iPhone. Is er nog een spelprincipe dat net zo verslavend is als touwtje knip, vogeltje schiet en Jetpackje vlieg? Blijkbaar wel: ook al lijkt Diggin Dogs veel op het eveneens populaire Where’s My Water, toch staat de titel prima op eigen voeten en is minstens even verslavend.

Braaf hondje graaf

De opzet is simpel: Tik op het scherm om te graven. Zo maken de hondjes een enorm gat waarin ze muntjes kunnen verzamelen. Daarnaast liggen er per level ook drie botten verspreid en zijn er verschillende schatkisten te vinden. Leid alledrie de hondjes veilig door de tunnel naar de gouden schoen voor een hoge score. Klinkt simpel toch?

[youtube url=”http://www.youtube.com/embed/UcxfTcMUf7Y”]

Kekke hoedjes

De onderaarde is echter ook de woonplaats van enge spoken, boze bijen, vergiftigende paddenstoelen en gevaarlijke ijspriemen. Zodra een hond een obstakel raakt is hij ‘af’ en ben je hem kwijt. Gelukkig zijn er gaanderweg ook kekke hoedjes te vinden die de honden kunnen helpen. Zo is er een paddestoelenhoed die gevaarlijke paddestoelen wegzapt, een magneethelm die muntjes aantrekt en een spray-cap waar bijen niet tegenkunnen.

Dit leidt tot een uiterst verslavende reeks graafpuzzels waarin je steeds meer strategie moet toepassen. De levels zitten slim in elkaar en zijn vrij gevarieerd. Onze conclusie is daarom ook simpel: Diggin Dogs is wederom zo’n uiterst verslavend iPhone-spelletje wat je vriend, leraar of ouder tot wanhoop zal drijven omdat je er niet meer van weg bent te slaan. Woef, je bent gewaarschuwd!

iPhone | €0,79 | Chillingo Ltd | 4+ | v.1.02 | 16,1MB

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Volgende review
Review: Fly With Me
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar