Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
reviews

Review: Boodschapp

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Heb je je dit jaar voorgenomen om gezonder te gaan eten? Of om voortaan wat beter op de kleintjes te letten? In beide gevallen biedt Boodschapp uitkomst. Met Boodschapp kun je artikelen die je vindt in de supermarkt met elkaar vergelijken.

Je zoekt het product dat je wilt kopen op in de lijst, of scant de streepjescode. Je ziet vervolgens in één oogopslag hoeveel calorieën het artikel bevat per portie en hoe het zit met de samenstelling: bevat de brie van President veel vetten ten opzichte van de Euroshopper-variant, of valt het wel mee? En hoe zit het precies met het suiker- en zoutgehalte?

Aan de hand van deze aspecten krijgt het product een cijfer, en zo kun je het vergelijken met soortgelijke producten. De producten worden trouwens ook qua prijs met elkaar vergeleken. Je ziet in het overzicht niet de exacte prijs, maar wel bijvoorbeeld of de Engelse drop van het huismerk écht goedkoper is dan dat van een bekender merk.

Boodschapp is geschikt als je je boodschappen doet bij Albert Heijn, C1000 of Jumbo en bevat momenteel 3600 producten. Dat lijkt veel, maar van de drie producten die wij scanden (thee, een zuiveldrankje en een meergranenbiscuit) stond er slechts één in de app. Vanaf 1 maart 2012 vraagt ontwikkelaar Lab1111 geld voor de dienst in de vorm van een abonnement. Tegen die tijd moeten er echt meer producten in de database worden opgenomen.


kooptip

Universeel | Gratis | Lab1111 | 4+ | v.1.0.0 | 10,8MB