Terug naar Review: Beste Koop
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Review: Beste Koop

Door Redactie iCreate2 november 2011 11:542 min. leestijd0

Wie een elektronicawinkel binnenloopt staart zich blind op de vele producten die uitgestald staan. Welke vaatwasser is het zuinigst? Welke televisie geeft het mooiste beeld en gebruikt het minste stroom? Natuurlijk kun je met deze vragen terecht bij het winkelpersoneel, maar het is misschien slimmer om eerst zelf onafhankelijke informatie in te winnen.

In de Beste Koop-app van de Consumentenbond vind je namelijk niet alleen actuele testgegevens van populaire productgroepen, maar ook specificaties en prijsvergelijkingen. Zo kom je er niet alleen achter welke vaatwasser je het meeste waar voor je geld geeft, maar ook in welke winkel je lekker voordelig uit bent.

Makkelijk sorteren
We zijn tevreden over de sorteermogelijkheden binnen de app, waarmee je zelf kunt bepalen of je een lage prijs of juist een hoge score belangrijk vindt. Waar we minder van onder de indruk zijn is het aantal producten dat in de app is opgenomen: het lijkt erop dat alleen de meest populaire modellen zijn opgenomen. Om de testresultaten in te zien hoef je niet per se lid te zijn van de consumentenbond, je kunt namelijk ook binnen de app een in-app aankoop doen. Per productcategorie ben je €0,79 kwijt, waarna je zeven dagen de testresultaten mag inzien. Normaal gesproken hekelen we in-app aankopen, maar we vinden het in dit geval logisch dat niet-leden ook een duit in het zakje van de Consumentenbond moeten gooien.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Extraatjes
Ten slotte zijn er nog twee toffe extraatjes: het onderdeel “Favorieten” en de mogelijkheid om te delen. Heb je je interesseveld verkleind tot een bepaald aantal producten, dan kun je deze als favoriet bestempelen. Ze worden daarna ondergebracht in het gelijknamige onderdeel, dat je vervolgens een handig overzicht geeft van producten die jou interesseren. Ben je zo enthousiast dat je je partner of vrienden op de hoogte wilt brengen van een artikel, dan deel je dit via Twitter, Facebook, Hyves of e-mail.

Kostbare informatie over de prijs en kwaliteit van onder andere digitale camera’s en televisies haal je voortaan uit de Beste Koop-app.

iPhone | Gratis | Consumentenbond | 4+ | v.1.0.2 | 4,1MB

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Volgende review
Review: Squids
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar