Terug naar Review: Belkin QODE Thin Type-etui (iPad Air)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Review: Belkin QODE Thin Type-etui (iPad Air)

Door Sven Lamers23 oktober 2014 10:272 min. leestijd2

Zoals je wellicht weet verkoopt Apple twee soorten beschermhoezen voor de iPad: met de Smart Cover bescherm je alleen de voorkant van de tablet, de Smart Case is een complete omhulling. De makers van toetsenborden voor de iPad hanteren blijkbaar een soortgelijke aanpak.

Zo hebben we aan het begin van het jaar (iCreate 56, pagina 93) de Belkin QODE Slim-style etui met toetsenbord voor de iPad getest. Dat was een hoes voor de iPad Air met ingebouwde keyboard – qua opbouw een Smart Cover van Apple, maar dan met toetsen. Nu komt het bedrijf met de Smart Cover-achtige tegenhanger, de Thin Type-etui met toetsenbord.

Belkin QODE Thin Type

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Makkelijk typen

Deze heeft dezelfde sterke kanten als zijn grote broer: makkelijk koppelen via bluetooth, handige functieknoppen en na korte gewenning is het lekker typen ondanks de kleinere afmetingen dan een gewoon toetsenbord. Het blijft de vraag of je op een apparaat dat voor touchbesturing is gemaakt met een toetsenbord wilt werken, maar om zo nu en dan een tekst te typen, voldoet de Thin Type prima.

Magnetisch vastmaken

Het grootste verschil tussen de Slim-style en de Thin Type is de vormgeving. In plaats van de iPad in een hoesje te doen, maak je de Thin Type magnetisch op de tablet vast en kun je het geheel vervolgens dichtklappen. Dat ziet er dan uit als een kleine MacBook Air, ook mede omdat de Thin Type gemaakt is uit één stuk geanodiseerd aluminium. Om te typen moet je het toetsenbord echter loshalen en de tablet in een uitsparing plaatsen zodat die blijft staan. Alleen op die manier is het mogelijk om de tablet op een bureau te plaatsen en hem als een MacBook te gebruiken. Hiervoor had Belkin wel iets beters kunnen verzinnen.

Prijs: € 99,99

Plus
  • Typt lekker
  • Voelt stevig aan
  • Gemakkelijk te koppelen
Min
  • Je moet het toetsenbord loshalen van het tablet om het goed te kunnen gebruiken
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Volgende review
Review: WOOFit
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Nils
Lezer
Nils

In iCreate 55 zie ik op pagina 92 een review staan van de Libratone Loop en een review van SteelSeries Siberia Elite. Ik zie op de aangegeven pagina géén review van de Belkin QODE Slim-style etui met toetsenbord. Staat de review misschien in een ander nummer?

Jelle Mol
Lezer
Jelle Mol

Hoi Nils, je hebt helemaal gelijk. Het moet iCreate 56 zijn op pagina 93!