Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
reviews

Review: Beat Sneak Bandit

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

De wereld verkeert in chaos, want alle klokken zijn gestolen. Mensen lopen rond met honger omdat ze niet weten of het al etenstijd is. Sommigen zijn een uur bezig met het poetsen van hun tanden en anderen missen zomaar hun favoriete soap.

Duke Clockface – ook wel Sir Duke genoemd – blijkt de klokken achterover te hebben gedrukt. De Beat Sneak Bandit probeert ze weer terug te stelen. Hij sluipt door het huis van Sir Duke heen, maar dat moet wel gebeuren op de beat van de muziek, dus tik je keurig in de maat op het scherm. Tik je een fractie te vroeg of te laat, dan ontploffen op de verdieping waar je je bevindt alle aanwezige klokjes. En dat wil je niet, want de bedoeling is natuurlijk dat je ieder klokje weer terugbezorgt bij de rechtmatige eigenaar.

Dwergnijlpaard
Heb je het ritmegevoel van een mank dwergnijlpaard, dan word je geholpen door het lampje boven in het scherm: dat flitst mee op de maat van de muziek. Ondertussen moet je ook het nodige denkwerk verrichten. Beat Sneak Bandit is vooral een puzzelspel. Zie maar eens je weg door het overvolle huis te vinden zonder daarbij betrapt te worden… Dat wordt al snel behoorlijk pittig! De onwaarschijnlijke combinatie van puzzel- en ritmespel pakt verrassend goed uit. Wij lopen er in ieder geval mee weg!

Universeel | € 2,39 | Simogo | 4+ | v.1.0 | 72,4MB


kooptip