Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
reviews iPhone

Review: Pixel Mall

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Wie bekend is met Mega Mall Story of Tiny Tower, zal meteen de overeenkomsten zien tussen deze succesvolle spellen en Pixel Mall. De makers van Pixel Mall hebben goed gekeken naar de concurrentie en enkele irritante onderdelen van bijvoorbeeld Tiny Tower in hun versie verbeterd. Toch is niet alles om over naar huis te schrijven.

In Pixel Mall moet je een warenhuis managen. Je zorgt ervoor dat er nieuwe werknemers bijkomen en dat er nieuwe winkeltjes geopend worden. In Tiny Tower was de lift één van de meest tijdrovende onderdelen van het spel. De makers van Pixel Mall hebben er in hun spel voor gezorgd dat je de lift kunt omzeilen. Nieuwe klanten verplaats je namelijk door met je vinger op het winkeltje van hun keuze te klikken waardoor ze meteen op de plaats van bestemming staan.

Het nadeel van Pixel Mall is dat je, om verder te komen in het spel, een heleboel ‘Pixels’ nodig hebt, en die pixels kosten geld. Je koopt ze middels een in-app aankoop waarbij honderd pixel coins € 0,79 kosten en hoewel je daar in de App Store meestal hele spellen van kunt kopen blijft het in Pixel Mall bij het aannemen van één werknemer. Natuurlijk kun je meer pixels kopen, bijvoorbeeld 1250 voor €7,99, maar dit staat niet in verhouding tot wat je er voor krijgt.

Wil je Pixel Mall downloaden, ga dan eerst bij jezelf te rade hoeveel jij voor dit spel over hebt.


kooptip

iPhone | Gratis | Animoca | 4+ | v.1.1 | 9,1MB