Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
reviews

Ook Tetris-kleinkind Six! maakt je verslaafd

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Het is bijzonder knap dat 32 jaar na het uitkomen van Tetris nog steeds spelletjes aangeboden worden die een bepaalde verwantschap hebben met het blokkenspel én dat deze nog steeds een bepaalde verslaafdheid teweeg brengen. Dit is precies wat Six! doet.Six!

Wat is de bedoeling van Six!?

Je moet een zeshoek naar beneden weten te brengen van een soort toren. Deze toren is opgebouwd uit blokken van verschillende samenstelling. Door op de blokken te klikken, verdwijnen ze en wordt je toren kleiner. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de zeshoek niet over de rand dondert. En dat is beduidend lastiger dan het lijkt. In de korte video hieronder zie je hoe het werkt:

De app-bouwers van GramGames waren eerder verantwoordelijk voor 1010! en Merged!. Het is wellicht wat té enthousiast om achter de namen van je spellen telkens een uitroepteken te zetten, maar als je erin slaagt telkens games te maken die uitnodigen tot eindeloos doorspelen, moet je dat kunnen vergeven. Ook het snel aan te leren Six! zorgt daar namelijk voor. Het gaat je vast een paar keer irriteren, maar toch blijf je zomaar uren doorspelen. En dat is een uitroepteken waard!


kooptip

Six! is gratis te downloaden in de App Store.

Pluspunten

Minpunten