Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
reviews

JBL Pulse 3 review: draagbare lichtshow

Auteur: Daan Jeuken
0 reacties
jbl Pulse 3


Lees verder na de advertentie

Wat heeft een goed feestje nodig? Goede muziek en discolampen? Stop dan met zoeken. De JBL Pulse 3 biedt het allebei. Geen grijs, wit of zwart raster voor deze speaker – zoals bij negentig procent van de concurrentie – maar LED-verlichting in de volle rondte, die de muziek van de benodigde sfeer voorziet. Als klap op de vuurpijl is deze speaker waterdicht: je kunt hem zelf mee het zwembad in nemen en de discoshow gaat door.

Deze review komt uit iCreate 94:

JBL Connect

Die discoshow is via je iPhone of iPad naar eigen smaak in te vullen. Via de app JBL Connect maak je verbinding met de speaker en kun je zowel de lichtshow als de kleuren kiezen. Boots bijvoorbeeld een discobal, lasershow, haardvuur of equalizer na – jij vraagt en de Pulse draait.


kooptip

Deze Pulse heeft niet zomaar de uitgang 3 achter zijn naam, want er zijn twee voorgangers. Ten opzichte daarvan is de Pulse 3 vooral veel fraaier. Het display bestaat niet meer uit kleine raampjes, maar is één doorlopend geheel door het strakke led-display. Hierdoor knalt de lichtshow uit het apparaatje.

JBL Pulse 3

Het ronde design is niet alleen bedoeld voor het 360-graden visuele spektakel. Ook de muziek wordt in alle windrichtingen verspreid, aangedreven door de speaker aan de onderkant van de Pulse. Deze levert verrassend krachtig en vol geluid – voor een bluetooth-speaker heb je niet veel meer te wensen. De Pulse kan bovendien zo hard dat wij hem nog niet volledig open hebben durven draaien.

Conclusie JBL Pulse 3

Voor een drukke (pool)party zal de speaker echter tekort komen om iedereen aan het stampen te krijgen. Maar dan kun je dankzij JBL’s systeem Connect+ tot aan honderd Pulses aan elkaar koppelen. Als dat niet voldoende herrie geeft … De adviesprijs voor de JBL Pulse 3 is € 249. Hij is te koop bij onder meer MediaMarkt en Bol.com.

Pluspunten

  • Coole discoshow
  • Prima geluid
  • Schappelijke prijs
  • Waterdicht

Minpunten

  • Als je niet op zo’n drukke poespas zit te wachten kun je beter een anonieme speaker kopen