Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
reviews

Gustaav Superdun iPhone 11 hoesje

Auteur: Terry Stooker
0 reacties
gustaav superdun iphone 11 hoesje


Lees verder na de advertentie

Als je net een nieuwe iPhone hebt, dan ga je hier voorzichtig mee om. Je wilt geen krasjes of beschadigingen op je verse aankoop. Voor net dat beetje extra bescherming, kun je een beschermhoesje kopen. Heel verantwoordelijk, maar ergens wil je je mooie nieuwe iPhone ook weer niet verstoppen. Gustaav bewijst met zijn Superdun iPhone 11 hoesje dat extra bescherming zeker geen afbreuk hoeft te doen aan het design van je iPhone.

gustaav superdun iphone 11 hoesje

Onzichtbaar hoesje

‘Ik ken niemand die zijn telefoon zo vaak laat vallen als jij’, aldus mijn collega Laura. Het zal je maar gezegd worden. Al kan ik niet ontkennen dat ik, hoewel ik heus voorzichtig ben op mijn spullen, ook ontzettend lomp ben. Ter illustratie: mijn iPhone 6s heb ik afgelopen september vervangen voor een iPhone 11, want deze was ondertussen meer ster dan glas. Nadat mijn kersverse iPhone na een week al op de grond kletterde met de eerste oppervlakkige beschadigingen tot gevolg, besloot ik toch maar uit te gaan op een beschermhoesje. Liever een ingepakte iPhone, dan een kapotte. Hoe lelijk een hoesje ook is.

Gelukkig valt dat laatste bij het iPhone-hoesje van Gustaav reuze mee. Dit Belgische merk heeft als doel om de vorm van je iPhone te behouden en deze zo onopvallend mogelijk te beschermen tegen valpartijen en stootjes. Dit resulteert in superdunne hoesjes, die zo nauw aansluiten dat ze mooi wegvallen in het design van je iPhone. Daarnaast is het hoesje transparant en heeft dit geen logo of ander storend merkje. Je iPhone met Apple-logo komt dus nog mooi uit en wordt er niet minder chic van. Alleen de metalen randen komen iets minder tot hun recht.

Gustaav superdun iphone 11 pro hoesje

Stroef en strak


kooptip

Behalve dat het hoesje van Gustaav haast onzichtbaar je iPhone beschermt, maakt dit hem ook iets stroever. Door de weerstand blijft de – onbeschermd toch erg gladde – iPhone lekker in de hand liggen. Gooien en smijten met je iPhone is natuurlijk nooit aan te bevelen, maar dit hoesje geeft wel wat extra zekerheid. Er zijn al de nodige lompe momenten geweest waarop ik blij ben met mijn Gustaav.

Behalve voor de iPhone 11, heeft Gustaav ook superdunne hoesjes voor de iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, en vrijwel alle oudere iPhone-modellen. Je kunt in de meeste gevallen kiezen voor een compleet transparant hoesje voor alle vrolijke iPhone-kleuren, of een ietwat donkere transparante variant voor de zwarte iPhone. In mijn hoesje verschijnen wel al wat kleine krasjes, maar nogmaals: ik ben redelijk onhandig. Deze krasjes zijn bovendien niet erg storend. En beter krasjes in het hoesje, dan in je iPhone.

 

Pluspunten

  • Superdun
  • Doet geen afbreuk aan het design van de iPhone

Minpunten

  • Snel kleine krasjes zichtbaar