Terug naar Fruit Ninja 2
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
PremiumReviews

Fruit Ninja 2

Door Laura Grootaarts23 november 2020 09:152 min. leestijd0

Het staat in de top drie van de populairste App Store-games aller tijden en mag dus met recht een klassieker worden genoemd: Fruit Ninja. Misschien herinner je je het spel nog. Er vlogen links en rechts stukken fruit door de lucht, aan jou de taak om die al swipend doormidden te klieven met je ninja-zwaard.


Premium

Verder lezen?

Al vanaf slechts €5,99 per maand heb je als abonnee toegang tot al onze premium-artikelen. Zo haal je gegarandeerd nog meer uit je Apple-producten!

Kies je abonnement >Al abonnee? Log hier in
Fruit ninja 2Natuurlijk werd dat dan steeds moeilijker, want er kwam steeds meer fruit uit alle hoeken voorbij zeilen en af en toe zaten er nog bommen tussen ook. En die moest je dan natuurlijk juist niet raken. Een jaar of tien terug was het spel enorm populair, ook omdat het verbazend goed gebruikmaakte van het toen nog vrij nieuwe aanraakscherm van de iPhone en iPad.

Fruit ninja 2

En dan is er nu Fruit Ninja 2! De appel valt niet ver van de boom: de bovenstaande omschrijving is ook helemaal van toepassing op deze nieuwe versie. De kern van het spel be-staat nog steeds uit het genadeloos doormidden hakken van watermeloenen, aardbeien en exotische stukken fruit. Ook de bananen zijn weer van de partij, en zorgen weer voor net zulke idiote taferelen als in het eerste deel. Op een of andere manier word je er weer net zo fanatiek van.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Er zijn ook allerlei andere dingen te doen in het spel. Zo kan het zijn dat er zich een enorme verzameldrang van je meester maakt. Verzamel verschillende karakters en zwaarden, en kweek nieuw fruit in je eigen ‘zen-tuin’. Ook is er een multiplayer waarin je je kunt meten met de scherpste ninja’s wereldwijd. Maar toch kom je altijd weer terug bij die ga-me-modus waarin je in één minuut tijd zo veel mogelijk fruit in de pan moet zien te hakken: zelden haalde ik meer uit mijn Apple Pencil.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar