Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Eredivisie live volgen: de beste apps

Auteur: iCreate
0 reacties
Eredivise voetbal


Lees verder na de advertentie

De Eredivisie is weer van start gegaan! Weliswaar met wat opstartproblemen in de eerste speelronde, maar er wordt in elk geval weer gevoetbald. Wil jij dit seizoen niets missen van de Nederlandse voetbalcompetitie, download dan snel een of meerdere van deze apps op je iPhone of iPad om de Eredivisie live te volgen.

Forza Football

Forza FootballForza Football (iPhone en iPad, gratis maar wel in-app aankopen) is waarschijnlijk de meest populaire app om live scores bij te houden van wedstrijden, al dan niet via pushberichten of een widget in het Berichtencentrum. In het bijzonder ook geschikt voor gebruikers die graag wat verder kijken dan de Nederlandse competitie, want in de app zijn maar liefst ruim 560 voetbalteams over de hele wereld opgenomen. En last but not least: ondersteuning voor de Apple Watch.

Voetbal International

Het welbekende Voetbal International (iPhone en iPad, gratis) biedt de mogelijkheid om een gepersonaliseerd Matchcenter samen te stellen met daarin jouw favoriete teams en competities. Alerts kun je zelf naar keuze instellen. Daarnaast vind je in de app een compleet aanbod aan nieuws, dossiers en video’s.

Voetbalzone

Heb je het (om wat voor reden dan ook) niet zo op VI, dan is de app van Voetbalzone (iPhone, gratis) een prima alternatief. Ook hierin vind je het laatste nieuws dat je kunt bekijken per land, competitie of club. Naast statistieken en video’s is het natuurlijk mogelijk om een pushbericht in te stellen voor goals, zodat je altijd op de hoogte bent van de tussenstand. Enig minpuntje is dat de app al een hele tijd niet meer geüpdatet is.

FOX Sports NL


kooptip

Fox Sports NLDe Eredivisie wordt uitgezonden bij FOX en dus kan een app natuurlijk niet ontbreken. FOX Sports (iPhone en iPad, gratis) biedt nieuws, een scorebord en alerts – overigens niet alleen van voetbal maar ook van andere sporten die worden uitgezonden bij FOX. De app is gratis, maar om wedstrijden live te kijken heb je een abonnement nodig, zie daarvoor FOX Sports Go.

NOS Teletekst

NOS TeletekstNoem het ouderwets of nostalgie, maar de voetbaluitslagen volgen via NOS Teletekst is voor velen nog steeds een populaire bezigheid. In de NOS Teletekst-app (iPhone en iPad, gratis) vind je ook gewoon pagina 818 voor het programma en 819 voor de actuele stand – je hoeft alleen niet zo lang te wachten tot de pagina geladen is.