Terug naar Beste apps van 2011: Tiny Tower
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Beste apps van 2011: Tiny Tower

Door Redactie iCreate27 december 2011 11:112 min. leestijd0

Na één verblijf in mijn wolkenkrabber wil je nooit meer weg, dat garandeer ik je. Wij hebben de meest exclusieve nachtclubs, luxe winkels met alleen de duurste merken en chique appartementen. Al je dromen zullen gegarandeerd uitkomen, dus waar wacht je nog op? Kom naar mijn Tiny Tower!

Luxe wolkenkrabber
Om eerlijk te zijn zag mijn ‘luxe wolkenkrabber’ er een paar uur geleden nog vrij armoedig uit. Aan de start van je carrière als manager van je kleine toren heb je namelijk alleen de beschikking over een lobby op de eerste verdieping, maar al snel huur je aannemers in om verschillende verdiepingen om te toveren in luxe appartementen, reisbureaus en cafés. Je kunt de verdiepingen zelf verven en een eigen stijltje meegeven.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Manager
Als manager heb je de taak om je complex te voorzien van verschillende soorten accommodatie. Ook moet je je bewoners helpen om een geschikte baan te vinden: ze hebben allemaal hun eigen vakgebied en ze worden ongelukkig als ze werkzaamheden moeten verrichten waarvoor ze niet zijn opgeleid. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor de winkelvoorraden: die moeten op tijd bijgevuld worden, zodat men niet zonder artikelen komt te zitten. Je hoeft beslist geen meesterstrateeg te zijn om dit werk goed te doen, maar je wordt wel rijkelijk beloond voor de juiste beslissingen en dat geeft een goed gevoel. Blije werknemers betekenen meer winst en goed bevoorrade winkels worden helemaal leeg gekocht door VIP’s die langskomen.

Geduld is een schone zaak
Af en toe wordt de vaart uit de game gehaald doordat je te weinig geld hebt om een nieuwe verdieping te bouwen. Je zult dan geduldig moeten wachten totdat je bankrekening weer gevuld is. Dit is voornamelijk een probleem als je wat verder bent in de game, omdat een nieuwe verdieping dan ontzettend duur is. Heb je écht geen zin om te wachten, dan kun je altijd nog een in-app aankoop doen om snel wat extra ‘bux’ te ontvangen.

Universeel | Gratis | NimbleBit | 4+ | v.1.5.1 | 13,5MB

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar