Terug naar App-review: Star Wars
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

App-review: Star Wars

Door Terry Stooker3 december 2015 10:232 min. leestijd0

Ruim elf jaar na de afsluiting van de tweede Star Wars-trilogie wordt er binnenkort een begin gemaakt aan het derde drieluik in de ongekend populaire filmreeks. Echte fans hebben 16 december al dik aangekruist in hun agenda, want dan verschijnt Star Wars VII: The Force Awakens in de bios. Alle voorgaande delen zijn ook al opnieuw bekeken, zowel in de volgorde van uitkomst als verhaaltechnisch chronologisch. Dus wat nu? Download de officiële en zeer volledige Star Wars-app om nog meer in de stemming te komen.Star Wars-app

Trailers, soundboard en meer

De Star Wars-app houdt je volledig op de hoogte van nieuwe trailers en nieuwtjes en bevat daarnaast heel veel vermaak voor iedereen die is opgegroeid met de sciencefictionfilms. Check bijvoorbeeld de plaatselijke weersverwachtingen in thema (‘het is zo warm, het lijkt wel Tatooine’), test je lightsaberskills in een pittig augmented reality-spelletje, of maak een selfie van jezelf en vrienden als Jedi, prinses Leia, of starfighter-piloot. Ook bevat de app een soundboard met klassieke uitspraken als ‘I am your father’, ‘It’s a trap’ en ‘I got a bad feeling about this’ en kun je door Star Wars geïnspireerde emoji’s en bewegende plaatjes (gifs) versturen.

Als je niet meer kunt wachten op Star Wars 7

Aan elk onderdeel van de app is duidelijk veel zorg en aandacht besteed en de verzameling voelt erg compleet. Liefhebbers van het Star Wars-universum kunnen zich er uren mee vermaken, ware het niet dat de app erg veel energie verslindt. Onze iPhone had het er af en toe zwaar mee en werd ook behoorlijk warm, of zou dat zijn voor die extra lightsaber-ervaring?

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Deze app vraagt misschien veel van je iPhone, maar hier krijg je veel informatie en plezier voor terug. Als je bang bent dat Disney Star Wars gaat verpesten; deze app hebben ze in ieder geval prima voor elkaar. De app is gratis te downloaden in de App Store.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Terry Stooker

Is sinds de introductie van de Mac mini fanatiek Apple-gebruiker. Houdt van de vele creatieve mogelijkheden van macOS.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar