Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

3 apps voor zomers weer

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Het kwik loopt vandaag en morgen op tot boven de 30 graden, dus haal die korte broek en zonnebril maar snel tevoorschijn. Met deze 3 apps ga je optimaal genieten van het warme zomerweer.

Yahoo WeerYahoo Weer

Zonder twijfel is Yahoo Weer de mooiste weer-app voor iPhone en iPad. De gedetailleerde weersverwachtingen worden voorzien van schitterende foto’s van Flickr, afgestemd op jouw locatie. De weerinformatie in de standaard Weer-app op de iPhone wordt ook aangeleverd door Yahoo, dus voor een second opinion heb je hier niet veel aan. Yahoo Weer is echter wel een stuk uitgebreider.

Gratis | iPhone en iPad | 22,4 MB

 kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

BBQ app

BBQ app

Is het vandaag BBQ-weer? JA!, aldus de BBQ app. Voor die vraag hoef je deze app niet te installeren, maar voor de tips en recepten wel. Want hoe creëer je temperatuurzones en hoe bereid je een forel op de BBQ? De video’s helpen je op weg. Ook de timer is slim opgezet: je kiest een vleessoort, dikte, bereiding en type BBQ en er rolt een bereidingstijd en temperatuur uit. Smakelijk!

Gratis | iPhone en iPad | 20,8 MB

 


InstaWeather Pro appInstaWeather Pro

Met InstaWeather Pro maak je in een handomdraai je eigen digitale ansichtkaart om vervolgens vrienden en familie te laten zien hoe goed je het wel niet hebt. Maak een foto, leg er een ‘skin’ overheen met het weerbericht, de locatie of je eigen tekst en delen maar. De app kent ook een gratis variant, maar daarbij wordt je kaart wel voorzien van een watermerk.

€ 1,79 | iPhone en iPad | 39,8 MB