Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

3 gratis apps voor hulp op reis

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Is de koffer al ingepakt? Van medische hulp tot reisadvies, met deze 3 gratis apps heb je altijd toegang tot hulp op reis en weet je zeker dat je zorgeloos op vakantie kunt gaan.

App de DokterApp de Vakantiedokter

In het buitenland kan medisch consult nog wel eens lastig zijn. Zie maar eens aan een arts die geen Engels spreekt uit te leggen wat je voelt. Met App de Vakantiedokter kun je gratis advies krijgen van een medisch expert uit Nederland. Gewoon via een chat, en als het nodig is kun je ook een foto meesturen. De enige vereiste is een internetverbinding.

Gratis | iPhone | 26,1 MB

 kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

BZ Reisadvies app

BZ Reisadvies

Actuele reisadviezen per land krijg je van het Ministerie van Buitenlandse Zaken met de app BZ Reisadvies. De adviezen zijn uitgebreid en pagina’s die bezocht zijn, worden automatisch opgeslagen zodat ze ook offline toegankelijk zijn. Mocht een reisadvies veranderen, dan kun je een notificatie ontvangen.

Gratis | iPhone en iPad | 6,4 MB

 


Hulp op Zak appHulp op Zak

De app Hulp op Zak doet zijn naam eer aan, want hiermee heb je praktisch een heel medisch handboek bij je op reis. Voor ieder land kun je vaccinaties en veelvoorkomende ziekten opzoeken. Ook heb je toegang tot een medisch woordenboek in 9 talen en telefoonnummers van de Nederlandse alarmcentrales. En: een internetverbinding is niet nodig.

Gratis | iPhone en iPad | 5,6 MB

Bonustip: zie ook dit overzicht van 6 handige apps voor op reis.